maanantai 8. kesäkuuta 2009

Vaalitulos

Vain neljä kymmenestä suomalaisesta vaivautui äänestämään. Lopuille kuudelle EU-parlamentti ja sen toiminta on yhdentekevää. Tavalliselle kansalaiselle EU-parlamentti on vain elin, joka tekee järjettömiä päätöksiä ja jossa suurten jäsenmaiden etu on aina etusijalla.

Kommunistit (eli tutummin vasemmistoliitto) menettivät ainoan paikkansa. Mitäpä virkaa yhdellä suomalaisella kommarilla olisi Brysselissä? Tuskinpa vain mitään!

Vihreiden saamat kaksi paikkaa (ja äänimäärä) kertoo pelkästään äänestäjien tyhmyydestä.

RKP:n vaalituloksessa ja sen saamassa yhdessä paikassa on jotakin epäilyttävää. On syytä epäillä vaalivilppiä, jonka avulla RKP sai edustajansa Brysseliin puolustamaan ruotsinkielisten etuja ja syrjimään suomenkielistä valtaväestöä.

Jutta Urpilainen jaksaa aina vain virnuilla odottaessaan omaa puheenvuoroaan. Virneessä oli Urpilaisen leipäläpi eilenkin ennen kuin hän pääsi kommentoimaan vaalitappiota (joka oli Urpilaisen mielestä tietenkin vain ”torjuntavoitto”).

Oheinen kuva paljastaa Urpilaisen syvimmät mietteet: oikea silmä tähyää (vanhemman Liisa Jaakonsaaren tavoin) hieman oikealle, mikä selittänee perinteisesti vasemmistolaisesti ajattelevien äänestäjien kaikkoamisen.

Liisa Jaakonsaari tuli valitettavasti valituksi, mikä on vain huonoa mainosta Suomelle. Lissun pitäisi katsoa peiliin ja miettiä, mitä hän on oikein tekemässä.

Matti Vanhanen myönsi rehellisesti, että puolue kärsi tappion. Kerrankin rehellistä puhetta.

Timo Soini teki sen, mitä odotettiinkin. Nähtäväksi jää, säilyykö puolueen kannatus seuraaviin eduskuntavaaleihin. Tuolla kannatusprosentilla saisi aika monta paikkaa Arkadianmäelle.

Case closed (kuten suuressa maailmassa tavataan sanoa). Seuraavan kerran EU-parlamentista kuullaan vajaan viiden vuoden kuluttua, kun seuraavat vaalit ovat edessä. Siihen saakka kansalaiset voivat keskittyä kotimaan politiikkaan ja ihmetellä, miten isänmaa muuttuu joksikin tuntemattomaksi paikaksi, jota neekerit ja ählämit pitävät pilkkanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter