keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Neekerien kasvava lukumäärä

Yhdysvaltalainen U.S. Census Bureau tarjoaa palvelun, jonka avulla voidaan laskea halutun maan väestömäärä tiettynä tulevana vuotena.

Somalian väestömäärä oli 8,79 miljoonaa neekeriä vuonna 2005. Ennusteen mukaan se kasvaisi 22,6 miljoonaan neekeriin vuoteen 2050 mennessä.

Nigeriassa vastaavat luvut ovat 137 ja 264 miljoonaa neekeriä.

Sudan: 38,4 ja 97 miljoonaa neekeriä.

Kongo (Zaire): 61 ja 145 miljonaa neekeriä.

Egypti: 72,5 ja 138 miljoonaa neekeriä ja jodlaajaa.

Marokko: 30 ja 42 miljoonaa jodlaajaa.

Yllä olevat luvut ovat pelottavia. Jos ei tule mitään luonnonmullistusta, supervirusta tai vahvaa johtajaa, jolla olisi visioita ja tahtoa rajoittaa väestönkasvua maassaan, edellä kuvatut luvut tulevat melko todennäköisesti toteutumaan.

Jos yhdeksän miljoonaa somalia ei pysty nyt elämään sovussa maassaan, miten ihmeessä yli kaksinkertainen määrä sitten pystyisi? Ei se varmasti pystykään, ja sen vuoksi onkin ilmeistä, että muuttovirta Somaliasta Suomeen tulee jatkumaan ja jopa kasvamaan vuodesta toiseen. Oma arvioni on, että vuonna 2050 somalit on suurin kulttuurillinen ja kielellinen vähemmistö Suomessa nykyisten rantaruotsalaisten sijasta ja somalian kielellä on virallinen vähemmistökielen asema.

Sudanin, Kongon ja Nigerian väestönkehitys on erittäin huolestuttavaa. Noissa maissa on jo nykyisinkin erittäin paljon neekereitä, mutta siitä huolimatta neekereiden määrä tulee vähintäänkin kaksinkertaistumaan vuoteen 2050 mennessä.

Jossakin kulkee raja, joka määrää sen, miten suuren määrän neekereitä jokin tietty maantieteellinen, taloudellinen ja poliittinen alue pystyy elättämään. Sitten kun tuo raja ylittyy, nälkäiset neekerit lähtevät muihin maihin valmiisiin ruokapöytiin. Potentiaalisia kohdemaita ovat tietenkin ne, jotka ovat harvaanasuttuja, joiden lainsäädäntö sallii tämän tyyppisen ”siirtolaisuuden” ja jotka ovat tulleet tunnetuiksi siitä, että niihin maihin on helppo siirtyä ja vetää mukanaan puoli kylää ”lähisukulaisinaan”.

On hyvin mahdollista, että vuonna 2050 valkoinen mies on jäänyt vähemmistöön Suomessa ja enemmistön muodostavat neekerit ja rättipääjodlaajat. Suomen taloudellinen, kulttuurillinen ja yhteiskunnallinen rakenne on tuolloin tietenkin väestörakenteen mukainen eli se vastaa jotakin nykyistä kehittyvää maata. Kun tähän päälle lasketaan vielä valtion velka, jota on vähintäänkin 300 miljardia euroa, Suomen tulevaisuus on kauhistuttava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter