sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tarja Halosen tasa-arvo

”Tasavallan presidentti Tarja Halonen toivoo, että uusi hallitus kirjaa ohjelmaansa lupauksen rasismin vastaisista toimista. Muukalaisvihamielisyys on Halosen mielestä kasvanut Suomessa, ja tämä on otettava vakavasti”, kertoo HS.

Halosen mukaan muun muassa viranomaisten, puolueiden ja tiedotusvälineiden esimerkit vaikuttavat yhteiskunnan asenteisiin. Niillä olisi sitten puolestaan merkitystä sukupuolten tasa-arvon ja vähemmistöjen oikeuksien toteutumiselle.

Tätä aihetta on käsitelty aikaisemminkin. Halosen haluaisi Suomeen orwellimaisen (Eläinten vallankumous) käytännön, jonka mukaan kaikki ryhmät olisivat tasa-arvoisia, mutta eräät ryhmät (= Halosen ihannoimat vähemmistöt) olisivat tasa-arvoisempia kuin muut (= valtaenemmistö).

HS: ”Maahanmuutto Suomeen ja yhteiskunnan etninen monimuotoisuus tulevat Halosen mukaan kasvamaan.”

Onkohan Halonen yhdentoista vuoden presidenttinä olonsa aikana puhunut mitään järkevää? Ei taida tulla mitään mieleen.

HS: ”Halonen kohdisti sanansa myös yksittäisiin päättäjiin: "Varsinkin merkittävässä yhteiskunnallisessa asemassa tulisi osoittaa esiintymisessä hyvää arviointikykyä ja vastuullisuutta. Huumori ja humala eivät nekään kelpaa kaikkeen selitykseksi."”

Tuolla Halonen haluaa ilmeisestikin piikitellä Teuvo Hakkaraista.

Halonen haluaa epäsuorasti vaikuttaa siihen, että uusi hallitus alkaisi valmistella uusia lakeja, joilla kaikki Halosen ”rasistit” (joita lieneekin 90 prosenttia väestöstä) saataisiin telkien taakse, jonne he Halosen mielestä ilmeisestikin kuuluisivat. Halonen ei nähtävästi halua ymmärtää sitä, että valtaosa suomalaisista haluaa, että hallitus kantaisi vastuunsa kansalaistensa työllistämisestä ja kunnollisen toimeentulon järjestämisestä, ennen kuin he olisivat valmiita ottamaan Suomeen lisää luku- ja kirjoitustaidottomia pakolaisia, jotka ovat Halosen mielestä tasa-arvoisempia kuin oikeat suomalaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter