tiistai 24. toukokuuta 2011

Neekeriukko

Mitä ihmeellistä on sanassa ”neekeriukko”? Siinä ei periaatteessa pitäisi olla mitään ihmeellistä, mutta kun sen mainitsee uusi kansanedustaja useammassa yhteydessä, siitä tuleekin suuri uutinen.

Kerrankin eduskuntaan on saatu kansan mies, joka puhuu kansan miehen äänellä ja käyttää kansan miehen sanoja ja sanontoja, mutta se ei näykään sopivan valtaapitäville, jotka ovat säätäneet naurettavat ”rasistilait”.

On erittäin hyvä asia, että Teuvo Hakkarainen on valittu eduskuntaan, ja toivottavasti hän saa muitakin puolueensa edustajia avaamaan suunsa ja puhumaan asioista ”niiden oikeilla nimillä”.

Blogissa on aikaisemmin arvosteltu Suomen kyseenalaista sananvapautta, jota yritetään rajoittaa, jotta lähes pyhimyksen aseman maassamme saaneita neekereitä ja muita rättipääjodlaajia ei arvosteltaisi – tekivätpä nämä sitten mitä tahansa.

Helsingin Sanomien mukaan ”kulttuuriministeri Stefan Wallin (r) oli tyytyväinen siihen, että Soini puuttuu nyt toistamiseen Hakkaraisen puheisiin”. Tämä on uskomatonta toimintaa Wallinilta, joka on todellinen rasisti, kuten aikaisemmasta rasismin olemusta käsittelevästä kirjoituksesta voidaan todeta:

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/mit-on-rasismi.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter