torstai 11. elokuuta 2011

Paavo Lipponen presidenttiehdokkaaksi?

Paavo Lipponen ilmoittaa tänään, lähteekö hän mukaan kamppailemaan SDP:n presidenttiehdokkuudesta. Liisa Jaakonsaari on jo ilmoittanut kamppailuun, mistä valitettavasta tapahtumasta kerrottiin aikaisemmin:

http://zulublogi.blogspot.com/2011/05/liisa-jaakonsaari-presidenttiehdokkaaks.html

Mutta, mutta: voidaanko presidentiksi valita henkilöä, joka ei osaa edes ajaa autoa?

http://zulublogi.blogspot.com/2008/12/paavo-lipponen-tumpelokuski.html

Sattumaako vai ei, mutta neekerit ovat myös huonoja auton käsittelyssä. Kilpa-autoilijoissa on erittäin vähän jos sitten lainkaan neekereitä. F1-kuljettaja Lewis Hamilton lieneekin vain puolineekeri.

Sama ilmiö voidaan havaita matkailtaessa maailmalla. Yksikään minua taksillaan kuljettanut neekeri ei ole ajotaidoillaan loistanut. Yleensä on saanut olla tyytyväinen siihen, että neekeri on kohtuuajassa löytänyt perille haluttuun osoitteeseen. Sama pätee tosin myös valtaosaan rättipäistä.

Neekerien huono ajotaito lieneekin rodullinen kysymys. Eräs tuttava kertoi kuulleensa luotettavalta taholta (Etelä-Afrikan armeijan evp-kenraalilta), että juuri tästä syystä neekerit eivät pysty toiminaan lentokoneiden ohjaajina. Matkustajakoneessa on yksinkertaisesti liian paljon mittareita , kytkimiä ja muita ohjauslaitteita sekä lisäksi liian monta samanaikaisesti ajateltavaa asiaa, että koneen lentäminen onnistuisi neekeriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter