lauantai 27. elokuuta 2011

Poliisi priorisoi tehtävänsä

Kuten uutinen kertoi muutama päivä sitten, poliisi tehostaa internetissä tapahtuvan rasistisen kirjoittelun tarkkailua. Tätä todistaa alla oleva kuva. Zulublogi onkin toistuvasti ollut krp:n kiinnostuksen kohteena.

Lähes jokaisesta neekeri-sanan käytöstä yritetään löytää jonkinlainen yhteys kiihotukseen kansanryhmää vastaan, jonka perusteella syyttäjä voisi sitten haastaa kirjoittajan oikeuteen.

Jokainen kerta kun olen havainnut krp:n vierailleen blogissa – suurin osa niistä on varmastikin jäänyt havaitsematta – se on aina tapahtunut yöllä. Krp:llä lieneekin internettarkkailuun erikoistunut ryhmä henkilöitä, jotka öidensä ratoksi etsivät internetistä kirjoituksia, jotka voitaisiin tulkita kiihotukseksi kansanryhmää eli neekereitä vastaan.

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka moni henkilö (jotka lienevätkin poliiseja) tekee tätä täysin tarpeetonta työtä. Koska tarkkailua tehdään myös yöllä, lieneekin selvää, että tarkkailua tehdään 24/7-periaatteella eli jatkuvasti.

Maassa tapahtuu jatkuvasti kaikenlaisia rikoksia, joista moni jää selvittämättä, koska poliisilla ei ole riittäviä resursseja siihen ja poliisi priorisoi rikokset, jolloin vähemmän tärkeät rikokset saavat unohtua Ö-mappiin.

Niin kauan kuin poliisi ei keskity olennaiseen, pedofiilit, insestin harrastajat, raiskaajat, rattijuopot, pahoinpitelijät, varkaat, murhaajat ym. rikolliset saavat häärätä vapaasti. Jos poliisi jalkauttaisi internetryhmänsä (eli panisi sen oikeaan työhön), olisi varmaa, että kaduilla olisi paljon turvallisempaa liikkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter