tiistai 27. syyskuuta 2011

Jos neekereitä ei olisi..?

Kuvitelkaamme, että maapallon evoluutiossa olisi jäänyt tapahtumatta sellainen kehityssuunta, jossa neekeri polveutui afrikkalaisesta apinasta. Jos noin onnellisesti olisi käynyt, neekereitä ei nyt olisi maan päällä.

Koska Afrikassa ei olisi ollut neekereitä, mantereen pohjoisosa olisi todennäköisesti ollut edelleenkin rättipääarabien asuttama, mutta valtavat keski- ja eteläosat Afrikasta olisivat olleet autioita siihen hetkeen saakka, kunnes valkoinen mies aloitti maailman valloituksen uuden ajan kynnyksellä (eli keskiajan päättymisen jälkeen).

Koska neekereitä ei olisi ollut, heitä ei olisi tarvinnut roudata Amerikoihin eli Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikkaan. Uusi maailma näyttäisikin aivan toisenlaiselta kuin se nyt on. Se olisi myös varmastikin paljon parempi paikka niin valkoisille kuin intiaaneillekin. Yhdysvaltojen puuvillantuotanto ei ehkä olisi kehittynyt yhtä nopeasti ilman neekereitä, mutta mitään muuta hyötyä neekereistä ei ole ollut, vaan heistä on ollut vain harmia ja vahinkoa liittovaltiolle.

Entä sitten itse Afrikka? Se olisi tietenkin valloitettu samalla tavalla kuin se tehtiin mutta ehkäpä nopeammin, koska siellä ei olisi ollut neekereitä jarruttamassa kehitystä ja valkoisen miehen sivistyksen ja kulttuurin leviämistä. Nyt Afrikassa olisi lukuisa määrä teknisesti ja taloudellisesti kehittyneitä valtioita, jotka suunnattomien luonnonvarojensa ansioista saattaisivat jopa vetää vertoja kaikille OECD-maille.

Entinen Rhodesia ja nykyinen Zimbabwe on hyvä esimerkki siitä, miten valkoisten hallinnassa oleva valtio kehittyy käytännössä eurooppalaisten valtioiden tasolle, mutta heti kun valkoiset luopuvat vallasta ja maan johtoon astuu neekeri Robert Mugabe, luonnonvaroiltaan rikkaan maan talous lähtee alamäkeen, joka vain jatkuu ja jatkuu.

Neekerien saavutukset tieteen ja taiteen alalla ovat olleet niin mitättömät, että jos neekereitä ei olisi koskaan ollut, maailma ei olisi menettänyt mitään.

Voisikin sanoa, että neekerien olemassaolo on ollut maailmalle vain turmiollista. Tämä turmiollisuus tulee valitettavasti vain lisääntymään tulevaisuudessa, koska neekeri on nopeimmin lisääntyvä rotu.

3 kommenttia:

  1. Olet vähän oikeilla jäljillä, mutta kuitenkin vähän hakoteillä neekerin alkuperästä.

    Tieteellisesti erittäin pätevässä opuksessa Erectus Walks Amongst us:
    erectuswalksamongst.us/

    ...on tämän asian tiimoilta käyty läpi iso joukko tieteellisiä tutkimuksia.

    Sanomattakin on selvää, että löydökset on poliittisesti epäkorrekteja.

    Afrikassa eli paljon varhaisia ihmisapinoita, kun ensimmäiset ihmiset tulivat alueelle (Ihmislaji on peräisin Lähi-Idän alueelta). Samalla alueella ei ympäristö-olosuhteiden vuoksi ollut luonnonvalintaa. Tässä kävi sitten niin, että alueelle muuttaneet ihmiset sekaantuivat aikojen saatossa näihin varhaisiin apinoihin. Näin ihmislaji esiintyy Afrikassa epäpuhtaana. Kenties jopa n. neljännes neekerin geenistä on apinaperäistä.

    Sutta, koiraa ja kojoottia pidetään eri lajeina. Kuitenkin valkoisen eurooppalaisen ja afrikanneekerin välinen geneettinen välimatka on suurempi kuin esim. suden ja koiran välinen geneettinen välimatka (kirjassa selitetty käsite geneettinen välimatka).

    Siten jos puhtaasti annettaisiin tieteen päättää, niin neekeri määriteltäisiin eri lajiksi kuin euraasialainen ihminen.

    Nykytilanne, jossa neekereitä lisäännytetetään holtittomasti valkoisten luomalla teknologialla johtuu yksinomaa tietyn ryhmän valtapyrkimyksistä.

    Tässä aika hyvä artikkeli asiaa koskien:
    http://tinyurl.com/5vb4au3

    VastaaPoista
  2. >Voisikin sanoa, että neekerien olemassaolo on
    >ollut maailmalle vain turmiollista. Tämä
    >turmiollisuus tulee valitettavasti vain
    >lisääntymään tulevaisuudessa, koska neekeri on
    >nopeimmin lisääntyvä rotu.

    Hittovie mitä rasismia. Tottahan tuo tosin on, mutta ei ole neekerien vika, että joku ruokkii niitä ja päästää lisääntymään. Kyllä neekerit itse tappaisi oman liikaväestönsä pois, jos kukaan ei hyysäisi niitä.

    Edellisen kommentin lopussa taisi olla totuus, mistä on kyse oikeasti.

    VastaaPoista
  3. esimerkkeinä biafra, tutut ja hutsit, etelä afrikka, zimbabwe. miksi afrikan maat tappelevat toisten kanssa, heimo ja klaanisysteemit ei ota millään hävitäkseen. diktaattorit sanelevat mielivaltaisesti tuomioita jonkun toisen heimon jäsenille, ja saavat aikaseksi sisällis sotia jonku kymmenen vuoden välein. venäjä ja kiina toimittavat aseita kultaa, timantteja, harvinaisia maametalleja etc. vastaan. ja sitten kostamaan jotain 1000v. vanhaa vääryyttä naapuriheimolle. noitatohtoreilla menee enemmän kuin hyvin, taikausko on pesiytynyt tiukasti ihmisiin.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter