tiistai 13. syyskuuta 2011

Operaatio Nälkäpäivä

Suomen Punainen Risti, joka haluaa kaikin keinoin uhmata luonnonvalintaa, käynnistää jälleen Operaatio Nälkäpäivä -keräyksen, jolla [kuten sen sivulla kerrotaan] ”kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Keräysvaroja ei sidota ennalta tiettyihin avustuskohteisiin, jotta niillä voidaan auttaa nopeasti heti, kun apua tarvitaan. Valtaosa avusta menee ulkomaille, mutta rahoilla autetaan myös Suomessa.”

Koska luonnonvalinta on nyt toiminnassa itäisessä Afrikassa vähentämässä elinkelvottomien neekerien lukumäärää, on selvää, että jokainen Operaatio Nälkäpäivän keräyseuro ohjataan Somaliaan ja Etiopiaan, jotta nälkiintyneet neekerit saisivat ruokaa ja jäisivät henkiin voidakseen olla edelleenkin pahentamassa Afrikan väestöräjähdystä.

SPR:n toiminta on täysin epäeettistä, koska se haluaa vain kurjentaa vielä elossa olevien afrikkalaisten elinolosuhteita. Mitä enemmän Afrikassa on neekereitä, sitä vähemmän ruokaa kullekin neekerille riittää. Tuon tosiasian pitäisi olla itsestään selvää.

Sinä suomalainen, joka ajattelet Afrikan neekereiden parasta, et anna senttiäkään Operaatio Nälkäpäivä -keräykseen. Osallistumalla keräykseen vain pahennat Afrikan tilannetta.

Sinulla on lupa olla myös auttamatta.

Koska rahaa lähetetään kuitenkin Afrikkaan, nekrut voisivat tehdä jotakin ruoka-apunsa eteen, kuten alla olevan esimerkin mukaisesti.

2 kommenttia:

  1. ihmisarvo on kaikilla sama, se on universaali oikeus. kaikki se miten haluat toisten kohtelevan sinua, aloita itsestäsi ja kohtele muita ihmisiä ihmisiksi. nälkään ja janoon kuolemassa oleva lapsi ja riutuva äiti kuihtuneilla rinnoilla ei voi antaa ruokaa lapselleen. afrikkalaiset ovat ihmisiä ja kuuluvat ihmiskuntaan, siis ovat meidän äitejämme, isiämme, lapsiamme, vanhuksiamme. he ovat vastuullamme ja velvollisuutemme on hoitaa, ravita sekä toimittaa vettä heille.

    VastaaPoista
  2. On ruuan tuhlausta antaa sitä afrikan neekereille, opetelkoot itse tekemään ruokansa tai syököön vaikka mutaa siellä... nehän on saman värisiäkin kun ne makoilee maassa siellä kärpäset naamalla.... nälkäpäivänä mä heitän eniten ruokaa roskiin kun se on koulussa niin paskaa, harmi ettei ne neekerit nää sitä lol xDD

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter