lauantai 17. tammikuuta 2009

Mitä on rasismi?

Mitä todella tarkoittaa tuo sana, josta on tullut maahanmuuttoa puolustavien lyömäase? Maahanmuuttajaneekerit ovat ainakin ottaneet sanan omakseen. Olisiko niin, että sana, sen merkitys ja se, miten sitä tulee käyttää, opetetaan ensimmäiseksi vastaanottokeskuksessa?

Kaikki neekerien tekemien rikosten arvostelu halutaan vaientaa syyttämällä arvostelijoita rasisteiksi ja arvostelua rasismiksi. Syyttämisellä halutaan ikään kuin pyyhkiä pois neekerin tekemä rikos, niin että sitä ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Nykysuomen sanakirja (14. painos/1996) ei tunne sanaa 'rasismi'. Vaikuttaa siltä kuin koko käsite olisi vaivihkaa ja väen väkisin ujutettu suomen kieleen ja suomalaiseen kulttuuriin.

Wikipedia kertoo: "Rasismilla eli rotusyrjinnällä tai rotusorrolla tarkoitetaan ideologiaa tai toimintaa, jossa ihmisten ulkonäön, fyysisten piirteiden tai väitetyn rotuluonteen erilaisuudella perustellaan eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismia voivat olla myös toimintatavat ja sellaiset yhteiskunnalliset rakenteet, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen."

"Perusteltua eriarvoista kohtelua" voidaan harjoittaa ainoastaan kollektiivisesti ja sellaiselta taholta, joka on ylempänä ja määräysvallassa muihin nähden. Yksityinen kansalainen ei voi siten kohdella neekeriä 'eriarvoisesti' ja syyllistyä 'rasismiin'. Neekerin kutsuminen 'neekeriksi' ei myöskään ole rasismia.

Wikipedia kertoo lisäksi: "Esimerkiksi Malesiassa malaijit, joilla on poliittinen valta, ovat säätäneet itseään suosivia kiintiöitä. Niiden seurauksena malaijit ovat yliedustettuina virkamiehistössä, valtion yliopiston opiskelijoissa ja valtion apurahojen saajina." Tämähän kuulostaa tutulta!

Jos 'Malesia' korvataan 'Suomella' ja 'malaijit' 'ruotsinkielisillä', saadaan: "Esimerkiksi Suomessa ruotsinkieliset, joilla on poliittinen valta, ovat säätäneet itseään suosivia kiintiöitä. Niiden seurauksena ruotsinkieliset ovat yliedustettuina virkamiehistössä, valtion yliopiston opiskelijoissa ja valtion apurahojen saajina." RKP ei ole ainoa poliittinen valta Suomessa, mutta se on ainoa puolue, joka on sen ja muiden puolueiden vaalimenestyksestä riippumatta aina vallassa eli hallituksessa.

Näin ollen kulttuuriministeri Stefan "Stefa" Wallin, joka ylläpitää RKP:n valtaa Suomessa ja tukee RKP:n kannattamia arvoja, on RASISTI. Sama pätee myös Astrid "Asta" Thorsiin, joka maahanmuuttoinnokkuudessaan yrittääkin esiintyä ei-rasistina eli antirasistina vaikka tosiasiassa onkin rasisti.

Jos kierosilmäistä ja vääräsääristä saamelaista nimitetään 'lappalaiseksi', sen pitäisi sitten myös olla 'rasismia'. Miksi vähemmistövaltuutettu ei ole puuttunut tähän? Saamelaiset kun ovat rodullisesti lähempänä eskimoita ja intiaaneja kuin eurooppalaisia.

Nykyisin puhutaan myös mm. ikä- ja sukupuolirasismista. Sanan käsite on laajennettu merkitsemään kaikenlaista syrjintää. Kun kerran näin on, silloin alkuperäinen sana 'rasismi' pitäisi muuttaa muotoon 'neekerirasismi', jotta ymmärrettäisiin yksikäsitteisesti, mistä puhutaan.

Puhukaamme asioista niiden oikeilla nimillä ja antakaamme neekerin olla edelleenkin neekeri.

1 kommentti:

  1. "Kaikki neekerien tekemien rikosten arvostelu halutaan vaientaa syyttämällä arvostelijoita rasisteiksi ja arvostelua rasismiksi."

    Tämä taas selittyy sillä, että tilastoja mielellään tuijottelevat "maahanmuuttokriitikot", kuten sinä Zulu, jättävät huomiotta ihan VALKOISTEN kantasuomalaisten tekemät rikokset. Aivan kuin heidän tekemät rikokset olisivat sitten jollain tavalla oikeutettuja!

    Eläköön alkoholisympaattinen suomi ja isäm maa!

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter