perjantai 22. toukokuuta 2009

EU-vaalit

Kansalaisilla on jälleen tilaisuus valita ehdokkaansa europarlamenttiin. Uusien EU-maiden vuoksi Suomen paikkaluku on pienentynyt yhdellä 13:een.

Veronmaksajien varoilla itseään jopa vuosikymmenien ajan elättäneitä entisiä/nykyisiä kansanedustajia tuskin kannattaa äänestää, ellei sitten halua palkita kotimaassa pitkän poliittisen uran tehnyttä poliitikkoa europarlamentin ruhtinaallisella palkalla ja muilla etuisuuksilla.

Hyvä esimerkki vanhasta kansanedustajasta, jota ei missään nimessä tulisi tuolla tavalla palkita, on oululainen Liisa Jaakonsaari, jonka vaiheita on valotettu aikaisemmassa kirjoituksessa.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/02/liisa-jaakonsaari.html

Sama pätee myös muihin edustajiin ja nykyisiin euroedustajiin, jotka haluaisivat jatkaa huippupalkaisessa tehtävässä, jossa ei ole minkäänlaista vastuuta.

Toinen entinen kansanedustaja ja nykyinen meppi, jonka ei toivoisi enää jatkavan, on Sirpa Pietikäinen.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/eu-ehdokkaat.html

Ehdokkaita on tarjolla kaikkiaan 242 kappaletta neljällätoista listalla.

Ehdokas numero 69 on riihimäkeläinen Esther Leander, joka saanee olla rauhassa Matti ”Masa” Vanhaselta, koska Esteri on kommunisti (Suomen Kommunistinen Puolue).

Euroehdokas, jolla on terveet mielipiteet ja jota Zulublogi suosittelee, on Maanpuolustuskorkeakoulun tutkija Sampo Terho (199). Zulublogin tyyliin ei ole kuulunut vieraiden web-sivujen mainostaminen, mutta tärkeän asian ollessa kyseessä tehtäköön tällä kertaa poikkeus.

http://www.sampoterho.net/

Terhon teemoja artikkeleissaan ovat olleet mm. sananvapaus, maahanmuutto, pakkoruotsi, isänmaallisuus ja islam.

Jokaisen kansalaisen, joka vastustaa järjetöntä maahanmuuttoa, mediasensuuria maahanmuuttoasioissa, muslimien elättämistä veronmaksajien varoilla ja pakkoruotsia, soisi äänestävän Sampo Terhoa tulevissa EU-vaaleissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter