keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Abdigadir Osman Hussein

Syntymäpaikka ja -aika: Somalia 1973 tai 1974
Nykyinen olinpaikka: Vaasan vankila
Ammatti: elinkautisvanki, murhaaja, raiskaaja ja pedofiili

Ansioluettelo – rikos, tekovuosi, uhri ja tuomio:
raiskaus, 1993, 13-vuotias tyttö, 2 v 2 kk
murha, 1995, 15-vuotias tyttö, elinkautinen
lapsen hyväksikäyttö, 2005, 4-vuotias lapsi!!!, 1 v 3 kk

Hussein näyttää tuntevan sairaalloista kiinnostusta alaikäisiin tyttöihin. Nuorimman uhrin sukupuolesta ei tosin ole tietoa. Miten voi olla mahdollista, että elinkautista kakkuaan istumassa ollut Hussein oli päässyt tekemään pahojaan 4-vuotiaalle lapselle? Hussein oli ollut kolmen tunnin vartioimattomalla lomalla ja oli ilmeisestikin päättänyt käyttää tuon lyhyen vapauden ajan mahdollisimman hyvin hyödyksi.

Hussein ehti ensimmäisen tuomion kärsimisen jälkeen olla vapaalla jalalla vain kaksi kuukautta, kun veitsi alkoi heilua Tampereella kohtalokkain seurauksin: 15-vuotiaan koululaisen elämä päättyi siihen.


Tapahtunutta ei pidä yleistää niin, että kaikki somalit olisivat samanlaisia, mutta Husseinin asenne tuntuu kuitenkin oudolta. Hän oli saanut turvapaikan Suomesta alaikäisenä (16- tai 17-vuotiaana), ja kolmen vuoden jälkeen hän teki ensimmäisen tekonsa, josta jäi kiinni. Mikään ei kuitenkaan todista, etteikö hän olisi voinut aikaisemmin syyllistyä samaan tai johonkin muuhun rikokseen.

Husseinin teot kertovat selvästi, miten hän ”arvostaa” sitä, että Suomi otti hänet vastaan ja yritti kotouttaa hänet suomalaiseen yhteiskuntaan. Voidaan rehellisesti sanoa, että se ei tainnut oikein onnistua.

Kun Hussein sai murhatuomion 1996, hänellä oli suomalainen vaimo ja kaksi lasta.

Kaikki ensikertalaiset murhaajat pääsevät tavallisesti koevapauteen reilusti alle 20 vuoden istumisen jälkeen. Olisikohan 16 vuotta jonkinlainen keskiarvo..? Jos Hussein olisi jättänyt viimeisen temppunsa tekemättä, hän olisi todennäköisesti päässyt koevapauteen jo tänä vuonna, mutta se luultavasti siirtynee ensi vuoteen.

On siis mahdollista, että Abdigadir Osman Hussein pääsee vapauteen ensi vuoden aikana. Voimmekin sitten seurata mielenkiinnolla, miten hän tulee käyttämään vapautensa ensimmäiset tunnit. Suuntautuuko somalin askel heti kohti lähintä päiväkotia..?

Jos nuoren Husseinin kotoutuminen ei onnistunut 20 vuotta sitten, miten se voisi sitten nyt onnistua lähes 19 vuoden vankeusajan jälkeen, kun vielä muistetaan, että suomalaisilla vangeillakin on usein sopeutumisongelmia pitkän tuomion jälkeen? Tuskinpa se onnistuukaan, ja siksi onkin luultavaa, että Hussein palaa ennemmin tai myöhemmin takaisin telkien taakse.

Yleinen mielipide olisi varmastikin se, että Hussein pitäisi karkottaa Suomesta heti vapautumisen jälkeen, ja hänelle pitäisi määrätä elinikäinen maahantulokielto. Joku valveutunut kansalainen voisi avata etukäteen adressin, jossa vaaditaan Hussein karkottamista.

Adressin teksti voisi olla seuraavanlainen:

Me allekirjoittaneet olemme tietoisia siitä, että mm. murhasta tuomittu entinen Somalian kansalainen Abdigadir Osman Hussein vapautetaan lähiaikoina elinkautistuomiostaan. Me olemme huolissamme sekä itsemme että lastemme puolesta, ja sen tähden me vaadimme, että Abdigadir Osman Hussein karkotetaan maasta vapautumispäivänään ja hänelle määrätään elinikäinen maahantulokielto.

Yksi vanki maksaa keskimäärin 67.750 euroa vuodessa valtiolle. Koska Hussein tulee istuneeksi lähes 19 vuotta, hän on maksanut suomalaisille veronmaksajille noin 1,3 miljoonaa euroa. Voidaan aivan oikeutetusti sanoa, että Hussein on erittäin kallis neekeri.

Abdigadir Osman Hussein tuli Suomeen vuonna 1990 ensimmäisten somalien mukana Moskovasta, eli hän hän kuuluu Suomen kantasomaleihin. Tästä valitettavasta tapahtumasta on kerrottu aikaisemmin:

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/somaliongelma-ja-johanna-suurp.html

Ja muistanpa itsekin, kun tv-uutiset kertoi tuosta ikävästä tapahtumasta. Se oli surun päivä Suomelle.

2015 PÄIVITYS:

Pahat kielet kertovat, että Abdigadir olisi pääsemässä vapaaksi 16 kuukauden kuluttua (1.9.2016). Neuvoni on: älkää tehkö sitä erehdystä! Abdigadir iskee välittömästi.

Tuolta Abdigadir näytti 19 vuotta sitten. Kyllähän 19 vuotta vanhentaa neekeriäkin, joten nykyinen ulkonäkö voi poiketa tuosta melko paljon.1.4.2017 PÄIVITYS:

Abdigadir on sitten viimeinkin karkotettu Suomesta kotimaahansa Somaliaan. Moni varmastikin toivoo, että hän saa maksaa teoistaan Mooseksen lain mukaan eli tulla surmatuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter