torstai 13. lokakuuta 2011

Maamme toivot..?

Minä kysyn aivan vakavissani, ovatko alla olevan kuvan ”uudet suomalaiset” maamme toivoja. Sama kysymys voidaan tietenkin ulottaa kaikkiin 220 uuteen lieksalaiseen, joista suurin osa on tullut tänne Suomenmaahan Somaliasta vastoin suomalaisten enemmistön tahtoa.

Uskon, että kuvan henkilöt antavat hyvän yleiskuvan kaikista Lieksan somaleista, eli he kaikki muutkin ovat yhtä ”motivoituneita” sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja kunnioittamaan Suomen lakeja.

Helsingin Sanomien mukaan puolet Pohjois-Karjalan rasismirikoksista tehdään Lieksassa. Mistähän mahtaa löytyä syy väitettyihin ”rikoksiin”? Voitaisiinko ajatella niin, että Lieksan somalit ovat itse syypäitä heihin kohdistuviin rikoksiin. Jos heitä ei olisi Lieksassa, mitään rikoksia ei luonnollisestikaan olisi tapahtunut.

Vastaus alussa esitettyyn kysymykseen: somalit eivät ole maamme toivoja vaan pikemminkin epätoivoja tai toivottomia.

Minun on vaikea kuvitella, että yksikään kuvan henkilöistä tai muistakaan Lieksan somaleista tekisi koskaan mitään rehellistä työtä. Jo yllä olevan kuvan katseleminen saa adrenaliinitason nousemaan...

Etualalla oleva ”lieksalainen” näyttää tekevän sormillaan ns. ok-merkin. Mikähän nyt mahtaa olla ok? Se olisi mielenkiintoista tietää. Voisikohan se olla se, että somalit ovat päässeet suomalaisten elätettäviksi? On siis herraskansa (somalit) ja elättäjät (suomalaiset veronmaksajat).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter