sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Non nigger room

Niin Suomessa kuin monissa muissakin maissa useimmissa hotelleissa ja muissa majoitusliikkeissä voi valita, ottaako tupakoivan vai tupakoimattoman huoneen. Se on tietenkin vain hyvä asia, koska tupakoimaton voi kokea huoneeseen tarttuneen tupakan hajun kaikkien muiden hajujen lisäksi vastenmieliseksi.

Hotellien keskinäinen kilpailu on nykyisin ankaraa, ja sen vuoksi ne yrittävätkin keksiä uusia houkuttimia, joilla ne voisivat erottua edukseen muista hotelleista. Koska hotellien hinta/laatu-suhde on lähes sama, ne eivät voi oikein hinnallakaan kilpailla. Mikä voisi sitten olla avuksi?

Hotellit voisivat jakaa huoneensa neekeri- ja ei-neekeri (tai neekeritön) -huoneisiin. Kansainväliset termit olisivat: nigger room ja non nigger room.


Joku tietenkin sanoisi, että tuohan nyt olisi vain rotusortoa, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Valinnan mahdollisuus olisi nimittäin niin neekereillä kuin valkoisillakin, joten eihän siinä nyt mitenkään neekereitä sorrettaisi. Sortoa olisi ainoastaan se, jos neekereitä ei päästettäisi koko hotelliin (mikä olisi tietenkin paras vaihtoehto: Non nigger hotel tai Nigger free hotel).


Moni oman arvonsa tunteva ja itseään kunnioittava valkoinen mies tekisi lähes mitä tahansa voidakseen välttää nukkumista vuoteessa, jossa olisi aikaisemmin mahdollisesti nukkunut neekeri. Jos yrittää saada unen päästä kiinni jonkin majoitusliikkeen vuoteessa ja mielessä alkaa pyöriä ajatus siitä, että neekeri on edellisenä yönä yrittänyt laskea mustia lampaita samassa vuoteessa, siinä voikin käydä niin, että nukahtamisesta ei tulekaan mitään. Sen tähden non nigger room -palvelun käyttöönotto olisi erittäin hyvä asia.

Kyllähän siinä neekerinkin kelpaisi nukkua ja nähdä neekeriuniaan vuoteessa, jossa olisi aikaisemmin nukkunut neekerin lajikumppani. En tosin osaa sanoa, näkevätkö neekerit yleensäkään unia. Jos valinnan mahdollisuus olisi, olisi varmaa, että jokainen neekeri valitsisi itselleen neekerihuoneen eikä mitään huonetta, jossa olisi aikaisemmin saattanut nukkua valkoinen mies.

Toinen uusi mahdollinen luokittelutapa olisi jakaa huoneet kristityille ja muslimeille. Siinä riittäisi tosin se, että osa huoneista olisi muslimihuoneita, eikä kristittyjen tai muiden uskontojen tunnustajien huoneita tarvitsisi siten merkitä enää erikseen.

Muslimihuoneessa olisi raamatun sijasta arabian- ja englanninkieliset koraanit. Lattiaan olisi merkitty suurella nuolella suunta kohti Mekkaa, mikä helpottaisi ählämien hartaudenharjoituksia.

Koska moni neekeri on myös muslimi, pieni osa huoneista luokiteltaisiin kahteen luokkaan kuuluviksi: nigger and muslim room.

2 kommenttia:

  1. väität ettet ole rasisti mutta tämähän on rasismia suurimmillaan ja törkeimmillään, väität olevasi parempi ja puhtaampi henkilö kuin muut vain koska olet valkoinen kristitty... häpeen äitis puolesta että se on synnyttänyt noin tyhmän ja heikon ihmisen.. terveisin suomalainen mies

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter