tiistai 20. joulukuuta 2011

Onko isänmaallisuus rasismia?

Vastauksena otsikon kysymykseen: kyllä se on.

Rasismi-sanan (ja sen johdannaisten) merkitystä on viime aikoina lavennettu sillä tavalla, että isänmaallisesti ajattelevasta ja toimivasta kansalaisesta on tahtomattaan tehty rasisti. Tärkeintä isänmaallisuudessa on Suomen säilyttäminen suomalaisena ja suomalaisten hallinnassa.

Jos maahan virtaa jatkuvasti neekereitä ja ählämeitä – olivatpa he sitten muslimeita tai eivät – se on selvästikin isänmaallisuuden pääperiaatetta vastaan. Vaikka viranomaiset ovatkin viime aikoina huomanneet, että heitä on perheenyhdistämisissä ym. vilpissä yksinkertaisesti vain kustu silmään, maahan tulee edelleenkin väkeä valtioista, jotka ovat useillakin mittareilla mitattuina MAAILMAN VIHELIÄISIMPIÄ MAITA. Nämä maat ovat, kuten monet varmastikin tietävät, Somalia, Irak ja Afganistan.

Somalien työttömyys (kaunisteltuna) lieneekin noin 60 prosenttia. Niistä 40 prosenttista, jotka eivät ole tilastoissa ”työttömiä”, suuri osa on työssä – jos nyt kenenkään somalin ”työntekoa” voisi ihan oikeasti kutsua työnteoksi – tehtävissä, jotka joko suoraan tai välillisesti liittyvät maahanmuuttoon. Lopuista suuri osa on valtion ja kuntien tukitöissä, joiden tekemisestä ei ole ainakaan mitään hyötyä palkan maksavalle valtiolle tai kunnalle. Hyvin pieni osa on työllistynyt yksityiseen yritykseen, ja heistäkin suurin osa on työllistynyt valtion tuen avulla.

Kansalainen, joka ei halua, että hänen isänmaahansa tulee em. ”työntekijöitä” tai henkilöitä, joista ei ole työntekoon, on siten leimattu rasistiksi. Kansalainen, joka arvostelee sitä, että 60 prosenttia somaleista elää täällä sosiaalipummeina, on rasisti.

Somalia, Irak ja Afganistan ovat kuin ehtymätön kaivo: vaikka sieltä miten ammennettaisiin neekereitä ja ählämeitä Suomeen, kaivo ei tule osoittamaan ehtymisen merkkejä. Yksikään ongelma ei tuon maahanmuuton vuoksi parane noissa maissa, vaan sen sijaan uusia ongelmia syntyy Suomessa.

Maahanmuuttajien tekemät rikokset ovat tabu, joista ei saa puhua. Se joka tuo rikollisen etnisen taustan esille, on rasisti.

Sunnuntain vastaisena yönä 17-vuotias mies puukotti 16-vuotiasta useita kertoja puukolla eri puolille vartaloa Oulun Toppilassa. Saamani tiedon mukaan puukottaja oli ”ulkomaalaistaustainen”, vaikka sitä ei useimmissa medioissa olekaan kerrottu – ja juuri edellä mainitusta syystä.

Tuskin on vaikea arvata, että silmittömästi veitseä heiluttanut henkilö oli somali. Ählämeistä tuollaista olisi vaikeampi uskoa.

Jos siis haluat välttyä leimautumasta rasistiksi, et tuo esille sitä, että puukottaja oli ulkomaalaistaustainen, vaan pikemminkin korostat sitä, että uhri kiihotti puukottajaa tekoonsa, eli uhri itse on syyllinen siihen, että joutui puukotetuksi.

Yleinen mielipide on (osittain lainsäädännön avulla) saatu muokattua sellaiseksi, että isänmaallisesta kansalaisesta on tehty paha rasisti.

1 kommentti:

  1. Yleinen mielipide on (osittain lainsäädännön avulla) saatu muokattua sellaiseksi, että isänmaallisesta kansalaisesta on tehty paha rasisti.

    Kenen poliitikon etujen mukaista on ulkomaalaisten rikollisten suojelu?

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter