lauantai 26. marraskuuta 2011

Herman Cain – ahdistelijaneekeri

Neekeri Herman Cain on aivan vakavissaan pyrkimässä republikaanien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa. Jos Cain valittaisiin ehdokkaaksi ja tulisi valittua uudeksi presidentiksi, se tarkoittaisi sitä, että liittovaltiossa tulisi olemaan – edellyttäen, että kongressi ei erottaisi häntä kesken virkakauden – neekeripresidentti kahdeksan vuoden ajan.

Voisivatko yhdysvaltalaiset todellakin olla niin tyhmiä, että valitsisivat neekerin toisen kerran? Barack Obama oli tosin vain puolineekeri eli mulatti. Herman Cain sukujuurista on vaikea sanoa mitään, mutta ihonväri, piirteet osittain ja menestyminen liikemaailmassa antavat ymmärtää, että Cainissa on hieman valkoista perimää.

Nyt on paljastunut, että Cain on ahdistellut neljää naista, joista kaksi on tullut nimineen julkisuuteen: Sharon Bialek and Karen Kraushaar. Sattuuhan näitä paremmissakin piireissä, joku saattaisi ajatella, ja olihan monilla aikaisemmillakin presidenteillä omat naisseikkailunsa. Mutta Cain onkin neekeri ja ainakin kaksi naisista on valkoisia.

Kraushaarin sukupuolinen ahdistelu tapahtui 1999 hänen työskennellessään samassa työpaikassa Cainin kanssa. Nainen teki valituksen työnantajalleen ja sai 45.000 dollarin vahingonkorvauksen. Kraushaarin syytös oli: ”a series of inappropriate behaviors and unwanted advances”.


Sharon Bialek tapasi Cainin päivällisellä vuonna 1997 tarkoituksenaan löytää työtä. Uutta työpaikkaa ei tainnut tulla, mutta Bialekin kertoman mukaan ”Cain stuck his hand up her skirt and pulled her head toward his lap”.

Vaikka nämä ahdistelut ovatkin tapahtuneet kauan sitten, toivottavasti niiden tuoma julkisuus pysäyttää Cainin etenemisen ja saa amerikkalaiset näkemään, minkälainen neekeri Herman Cain todellisuudessa on.

1 kommentti:

  1. Minulle ahdistetut naiset ovat aivan yhtä arvokkaita, vaikka ahdistelun kohteet olisivat olleet afroamerikkalaisia. Teko on teko.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter