lauantai 5. marraskuuta 2011

Hintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus

Steven Spielbergin ohjaama animaatioelokuva Hintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus sai ensi-iltansa perjantaina.

Jossakin esitettiin kerran vahvat perustelut sille, että Tintti olisi homoseksuaali, mitä ei ole kovinkaan vaikea olla uskomatta katsomalla Hintin tyttömäistä olemusta. Kutsutaan Tinttiä sen vuoksi Hintiksi.

Koska ohjaaja Steven Spielberg on rahan hyvin vainuava juutalainen, on odotettavissa, että Hintti tulee seikkailemaan vielä monessa elokuvassa olettaen, että ensimmäisen Hintti-elokuvan lipputulot ovat vähintäänkin tyydyttävät.

Trailereiden perusteella Hintin seikkailut vaikuttaa lapselliselta ja kömpelöltä tekeleeltä, mutta koska kansan henkinen kehitys on taantunut viimeisten vuosikymmenten aikana, on helppo uskoa, että Hintti löytää katsojansa niin Suomessa kuin maailmallakin. Suomalaiset ovat tällä hetkellä lapsellisempia kuin koskaan, mitä väitettä tukee hyvin Finnpanelin katsotuimpien tv-ohjelmien lista.

On varmaa, että Hintti Afrikassa -tarinaa ei siirretä valkokankaalle. Se on ikävä juttu, sillä se on niin lystikäs tarina, että sen olisi voinut jopa käydä katsomassa.

2 kommenttia:

  1. Tämä heppu on kuulemma Tintin esikuva:
    http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9on_Degrelle

    Belgialainen seikkailija.

    You are about to hear Leon Degrelle, who before the Second World War was Europe's youngest political leader and the founder of the Rexist Party of Belgium. During that cataclysmic confrontation he was one of the greatest heroes on the Eastern Front. Of Leon Degrelle Hitler said: "If I should have a son I would like him to be like Leon."

    As a statesman and a soldier he has known very closely Hitler, Mussolini, Churchill, Franco, Laval, Marshal Petain and all the European leaders during the enormous ideological and military clash that was World War Two. Alone among them, he has survived, remaining the number one witness of that historical period.

    http://www.vho.org/GB/Journals/JHR/3/4/Degrelle441-468.html

    Ihan fiksuja juttujakin heppu on kirjoitellut:
    http://www.vho.org/GB/Journals/JHR/12/3/Degrelle299-370.html

    VastaaPoista
  2. Fiktiivisen Tintin ja todellisen Degrellen vertaaminen on aika vaikeaa ellei peräti mahdotonta huolimatta jälkimmäisen toimimisesta esikuvana ensiksimainitulle. Degrelle vaikuttaa jämyltä mieheltä, mitä naismaisesta Tintistä ei voi sanoa.

    Ja sitten vielä se Tintin koira... Eihän nyt kukaan tosimies kiertäisi maailmaa seuranaan jokin typerä terrieri..?

    Sanottakoon selvyyden vuoksi, että kirjoituksen iva kohdistuu yksinomaan Tintin hahmoon eikä sen esikuvaan.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter