perjantai 4. marraskuuta 2011

Voi voi voi neekeripolo

Minä ja monet kaverini olemme syvästi järkyttyneitä siitä, mihin verorahoja tuhlataan nykyisessä taloudellisessa tilanteessa, joka kaikkea muuta kuin hyvä ja vakaa. Suomi elää velaksi, valtionvelka kasvaa jatkuvasti ja vielä pitäisi tukea huonommassa taloudellisessa tilanteessa olevia EU-maita.

Kyse on siitä, että poliisilla ei ole tärkeämpää tekemistä kuin selvittää, kuka on käyttänyt sanoja ”voi voi voi neekeripolo” internetissä julkaistussa kirjoituksessa. Tämä on kerta kaikkiaan uskomatonta – ja naurettavaa!

Sanojen Google-haku (ilman lainausmerkkejä) johdattaa sylttytehtaalle eli Zulublogiin ja kirjoitukseen:

http://zulublogi.blogspot.com/2009/06/suomen-pakolaispolitiikka.html

Kirjoitus kertoo siitä, miten Suomen pakolaispolitiikka ilmenee käytännössä. On alaikäisiksi tekeytyviä turvapaikanhakijoita, jotka ovat todellisuudessa täysi-ikäisiä. Jos maahan tulee turvapaikanhakijoita veronmaksajien elätettäviksi, he eivät ole mitään muuta kuin veronmaksajien hyväksikäyttäjiä.

Sana ”neekeripolo” esiintyy vain yhden kerran alla olevassa kappaleessa ja sana ”voi” ainoastaan voida-verbin aktiivin preesensin kolmannessa persoonassa eikä siis interjektiona (huudahdussanana), mitä muotoa poliisi on etsinyt internetistä ja vielä oikein kolminkertaisesti.

”Miten jollakin ”alaikäisellä” Somalian neekerillä voi jo olla sellaisia radikaaleja mielipiteitä tai yhteyksiä poliittiseen toimintaan, joiden vuoksi neekeripolo kokee itsensä uhatuksi ja tarvitsee ”turvapaikan” Suomesta?”

”Polo” on lyhenne sanasta ”poloinen”, jonka merkitykset ovat: kurja, onneton, säälittävä. Mainitut attribuutit ovat enemmän tai vähemmän sopivia kuvaamaan maahan tulevia neekereitä.

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä kaikkien poliisien ”esimies” sisäministeri Päivi Räsänen ajattelisi siitä, mihin poliisi tuhlaa niukkoja voimavarojaan. Jos joudut rikoksen uhriksi ja esim. autosi joutuu ilkivallan kohteeksi, polkupyöräsi varastetaan tai kotiisi murtaudutaan, poliisi ei tee mitään muuta kuin kirjaa rikosilmoituksen, jota tarvitaan vain vakuutusyhtiötä varten. Poliisi itse ei tee sillä mitään. Jos rohkenet tiedustella syytä poliisin haluttomuuteen selvittää rikos, poliisi vetoaa resurssipulaan.

Mitähän poliisi on halunnut löytää internetistä käyttäessään haussa sanoja ”voi voi voi neekeripolo”? Kuka yleensäkin haluaisi käyttää sanoja ”voi voi voi neekeripolo” missään yhteydessä? Mitähän kaikkia muita sanarimpsuja poliisi käyttää tehdessään tätä ”tärkeää” työtä, minkä vuoksi moni oikea rikos jää selvittämättä? Sen listan näkeminen voisi olla huvittavaa.

Mitä enemmän tätä ajattelee, sitä käsittämättömämmältä se tuntuu. Voi voi voi! Uskoni poliisin selväjärkisyyteen alkaa horjua.

Tämä on vankka todiste siitä, että Suomi on muuttumassa poliisivaltioksi, jossa kansalaisten kaikkia tekemisiä valvotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter