lauantai 26. syyskuuta 2009

Domino Pizzeria Kebab

Lappeenrannassa sijaitsevassa Domino Pizzeria Kebabissa syttyi tulipalo lauantaiyönä. STT:n välittämän uutisen mukaan vahingot jäivät (valitettavasti) vähäisiksi. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi.

No, saahan sitä aina epäillä, ja epäily itse asiassa kuuluukin poliisin työnkuvaan.

Nyt nousee esille mielenkiintoinen kysymys: mikä oli tuhopolton motiivi?

Onko Domino Pizzeria Kebabin asiakas ollut tyytymätön kebabiinsa tai pizzaansa ja sen vuoksi ns. maksanut potut pottuina tai tässä tapauksessa kebabin kebabina ja päästänyt punakukon irti? Kebab-kojun tuikkaaminen tuleen huonon kebabin vuoksi vaikuttaa kyllä aika radikaalilta teolta, mutta voihan olla niinkin, että asiakas on pettynyt Domino Pizzeria Kebabin annoksiin useita kertoja, ja mitta tuli yksinkertaisesti täyteen viime yönä.

Yritystietojen mukaan Domino Pizzeria Kebab on perustettu viime keväänä ja pizzoja ja kebabeja suomalaisille kokkaavan tyypin nimi viittaa vahvasti Turkkiin tai Lähi-Itään.

Kas kummaa kun uutisessa ei mainittu, että kyseessä on ns. etninen ruokapaikka.

Lappeenrannan kansallismieliset ovat varmastikin tuumineet, että jälleen uusi kebabbila uhkaamassa Etelä-Karjalan perinneruokaa karjalanpaistia on jo liikaa ja antaneet pienen opetuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter