tiistai 22. syyskuuta 2009

Kurdien mielenosoitus

Kaksisataa ”ulkomaalaistaustaista” (ählämiä) osoitti mieltä kahden rikosepäilyn vuoksi vangitun kurdin vuoksi Vantaan poliisilaitoksen edustalla eilen. Poliisi epäilee, että kurdit ovat keränneet rahaa laittomasti eli pakottaneet kurditaustausia maahanmuuttajia antamaan heille rahaa. Tämähän on tuttua mafian toiminnasta.

[Miksi media käyttää termiä ”kurditaustainen”? Muuttuuko Suomeen elätettäväksi tullut kurdi maahantulon jälkeen ”kurditaustaiseksi”?]

Ylen uutisissa vuodattanut kurdi esiintyi ylimielisenä. Tyypin käytöksestä tulee mieleen Salon all inclusive -majoitukseen tammikuussa joutunut somalinuorukainen, joka ylimielisenä valitti, että huoneessa ei ole omaa televisiota.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/kun-mikn-ei-riit-somaleille.html

Ovatkohan Salon sosiaaliviranomaiset puuttuneet tähän räikeään epäkohtaan? Somali sai ainakin ”pyynnölleen” laajan kuulijakunnan Ylen pääuutislähetyksessä. Pitkä matka kauppoihin kuulosti myös olevan ongelmana. Toivottavasti sosiaalitoimi on maksanut nuorukaisen autokoulun ja hankkinut jonkinlaisen ajopelin. Somaliassa tuskin on autokouluja tai edes tarvetta ajokortille.

Maahanmuuttajat ovat tottuneet siihen, että heillä on tiettyjä etuoikeuksia. Jos niihin ei suostuta, kyse on heti syrjinnästä, rasismista jne. Suomen viranomaiset ovat itse omilla toimillaan aiheuttaneet tämän, ja nyt näitä seurauksia maksetaan.

Kurdit ovat isänmaaton joukkio, joka aiheuttaa ongelmia kaikkialla, missä heitä on. Turkissa kurdit harjoittavat terrorismia vaatimuksenaan saada ”oma” valtio Kurdistan, joka perustettaisiin mm. Turkin ja Irakin valtion alueille. Sopivampi nimi olisi varmastikin Ählämistan.

Irakin ex-diktaattori Saddam Husseinissa oli se hyvä puoli, että hän piti Irakin pohjoisosassa asustelevat kurdit herran nuhteessa, vaikkakin se vaati toisinaan kovia otteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter