perjantai 18. syyskuuta 2009

Sota on rauhaa

Porvoon käräjäoikeus on parhaillaan tutustumassa kuukauden ajan afrikkalaiseen kansanhuviin, kulttuuriin ja oikeusjärjestelmään. Kun ”sopivat” tutsitodistajat löydetään, saadaan mustakin näyttämään valkoiselta. Suomessa ei vain ymmärretä sitä, mistä neekerien välisessä klaani-, heimo- tms. ajattelussa on oikein kysymys. Vihollisklaanin tai -heimon neekeristä voidaan kertoa mitä tahansa satuja, jos sillä voidaan aiheuttaa vahinkoa tai kiusaa vihollisklaanille tai -heimolle. Tämähän on tuttua mm. Somaliasta.

Oikeuden päätös tulee tuskin olemaan kenellekään epäselvä: syytetty tullaan toteamaan syylliseksi mainittuihin ”rikoksiin” ja tuomitsemaan elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Syytetty tulee todennäköisesti valittamaan seuraavaan oikeusasteeseen, jolloin Helsingin hovioikeus lähtee vuorostaan Afrikan matkalle katsomaan, miltä afrikkalaiset gorillat ja muut kädelliset oikein näyttävät. Päätöstä, joka lieneekin sama kuin käräjäoikeuden, saataneen odottaa pari vuotta.

Koska kyseessä on niinkin ”tärkeä” asia kuin neekerikansanmurha, korkeimman oikeuden on pakko myöntää valituslupa jo pelkästään ennakkotapauksen luonteen vuoksi. Tuolloin korkein oikeus lähtee katsastamaan Keski-Afrikan ihmeitä. Kuten tunnettua, KKO:n päätös voi olla mitä tahansa, ja sitä jouduttaneen odottamaan monta vuotta.

Koska tämä asia tullaan käsittelemään kaikissa oikeusasteissa, lasku tulee vastaavasti kasvamaan moninkertaisesti aluksi arvioidusta summasta. Syytetty tullaan toteamaan varattomaksi, ja hänen oikeudenkäyntikulunsa lankeavat sitten automaattisesti suomalaisten veronmaksajien maksettaviksi.

George Orwellin Vuonna 1984 -profetiassa todettiin, että sota on rauhaa. Ruandalaisveijari on siten pyrkinyt sodan keinoin – jos väitettyä neekerikansanmurhaa voidaan sodaksi kutsua – rauhaan. Syytetylle pitäisi sen tähden myöntää Nobelin Rauhanpalkinto, eikä häntä pitäisi tuomita elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter