lauantai 19. syyskuuta 2009

Harper's Island

Nelosella alkoi pari viikkoa sitten paljon ennakkoon mainostettu 13-osainen tv-sarja, jossa saarelle saapuneet häävieraat alkavat kuolla mystisesti.

Sarja on hyvä esimerkki nykyisten tv-sarjojen surkeasta tasosta. Kolmen jakson jälkeen sarjassa ei näytä olevan mitään omaperäistä, vaan siinä vain toistuvat useimmat surkeat kliseet vanhemmista sarjoista.

Kuten nykytyyliin kuuluu, sarjassa on tietenkin mukana pakollinen nekru, joka ei kuitenkaan oikein näytä sopivan muuhun seuraan. Jos neekeri tai muu kengänpohjan värinen henkilö olisi jätetty pois sarjasta, tuotantoyhtiötä olisi voitu syyttää syrjinnästä, koska yksikään henkilöhahmo ei ole neekeri. Tämän vuoksi nekru on mukana sarjassa.

Tuntuu uskomattomalta, että tuollaista skeidaa viitsitään vielä tehdä. Jos se olisi tehty 20 vuotta sitten, se olisi saattanut tuntua tuoreelta ja omaperäiseltä, mutta nyt se on parikymmentä vuotta myöhässä.

Sarjan ainoa ansio on se, että se kestää vain puoli tuotantokautta ja piste (kunnes YLE esittää sen uusintana parin vuoden kuluttua).

Harper's Island on vain yksi muiden joukossa. Se on samaa surkeaa tasoa kuin muutkin viime vuosina esitetyt ja tänä syksynä alkaneet muut uudet sarjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter