keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Kanervan selitykset

Kataisen kannan muuttuminen ”tuli” Kanervalle yllätyksenä. Kanervan mielestä häntä olisi pitänyt puolustaa loppuun asti eli Kanervaa ei olisi pitänyt erottaa ministerin tehtävästä. Mutta niin kuitenkin on, että jos jostakin teosta ei rangaista, asia saadaan näyttämään siltä kuin teko ei olisikaan ollut rangaistava ja mitään ei sitten itse asiassa olisikaan tapahtunut, mitä Kanerva olisi tietenkin toivonut.

Kanerva vertaa itseään jo presidentti Bill Clintoniin ja ihmettelee, ettei Clintonia ei erotettu. Clinton on kuitenkin yhdysvaltalainen, presidentti ja USA:ssa puoluejohtaja ei erota presidenttiä.
Lisäksi Kanerva katsoo, että viestien julkaiseminen rikkoi kirjesalaisuutta, mutta jostakin syystä Kanerva ei kuitenkaan halua lähteä käräjäsaliin. Olkaa hyvä vain, Kanerva: haastakaa vain Hymy-lehti oikeuteen perustuslaillisten oikeuksienne rikkomisesta! Niinhän Vanhanenkin teki (mitä taitaa jälkeenpäin katua).

Parasta Ilta-Sanomien siteeraamassa Turun Sanomien jutussa on: ”Pahin syntipukki on Kanerva mielestä kohutekstiviestejä julkaissut Hymy.” Suurin syntipukki on tietenkin Kanerva itse! Alkuperäisessä TS:n jutussa Kanerva sysää lähes kaiken vastuun tapahtuneesta ja sen seurauksista yksinomaan Tukiaiselle ja tätä ”vedättäneelle” Hymyn toimittajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter