keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Vanhasen lähtölaskenta alkanut?

Ruotsalaislehti julkaisee Vanhasen Kuroselle lähettämät lurittelutekstarit. Lehti on ”sattumalta” suomenkielinen Suur-Tukholma, jolloin vastuu julkaisusta ja sen seurauksista voidaan panna ruotsinsuomalaisten syyksi ja riikinruotsalaishurrit voivat välttyä vastuusta ja naureskella entiselle hallintoalueelleen ja sen kansalaisille.

Viestit leviävät välittömästi Suomenlahden itäpuolelle, koska mikään tai kukaan ei voi sitä estää. Vaikka Vanhanen pyytäisikin Ruotsin hallitusta puuttumaan asiaan, se ei voisi tehdä mitään, koska siinä toimittaisiin silloin Ruotsin sananvapautta vastaan.

Edessä on mielenkiintoinen kevät! Vain Vanhanen tietää, mitä on tekstannut. Jos aiheet liikkuvat puutarhassa tms. alueella, tapaus Kanerva huomioiden lopputulos lieneekin selvä.

Nyt myös Vanhanen ymmärtää, miltä Kanervasta tuntui. Vanhasen käytös Kanerva-jutussa kertoo siitä, että Vanhanen pelkäsi ehkä salaa omien tekstiviestiensä tulevan julkisuuteen.

Näemmekö uuden eronpyynnön toukokuussa? Anneli Jäätteenmäki joutui vuonna 2001 luopumaan tehtävästään aika vähin perustein, jotka aiheutuivat itse asiassa Paavo Lipposen Washington-sekoilusta. Jotta Lipposen jäljet saatiin peitettyä, SDP käynnisti prosessin, jolla huomio siirrettiin pois Lipposesta ja Jäätteenmäki (joka ei ollut tehnyt mitään väärää) saatiin näyttämään syntipukilta ja eroamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter