keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Maahanmuuton ikävät seuraukset

Jos menneet sukupolvet ja maatamme puolustaneet ja henkensä sen puolesta antaneet suomalaiset näkisivät nyt, millaisessa tilassa heidän isänmaansa on, he varmastikin kääntyisivät haudoissaan – sen verran huonoksi on maan tila käynyt. Maassa on jo kymmeniä tuhansia muualta muuttaneita ”kotoutujia”, jotka Suomen valtio on kansan enemmistön tahdon vastaisesti ottanut vastaan ja sälyttänyt heidän elättämisen suomalaisten veronmaksajien harteille. Kun raja on kerran avattu, sitä ei voida enää sulkea. Maahan pyrkivien virta tulee tulevaisuudessa vain kasvamaan.

Suurin osa tulijoista tulee maista ja kulttuureista, joissa syntyvyydellä ei ole mitään rajaa. Ainoastaan saatavissa oleva ravinto määrää, kuinka moni heistä jää henkiin ja omalta osaltaan pahentamaan väestöräjähdystä. Samanlainen hallitsematon lisääntyminen jatkuu myös Suomessa, ja suomalaiset veronmaksajat elättävät tuota kasvavaa joukkoa ilomielin – ettekö elätäkin?

Suuri syntyvyys tarkoittaa sitä, että Suomen väkiluku kasvaa ja ulkomaalaisperäisten määrän suhteellinen osuus Suomen väestöstä kasvaa. Ennen pitkää ollaan tilanteessa, jossa oikeat suomalaiset ovat jääneet vähemmistöön isiensä maassa. Siihen menee aikaa arviolta muutama sukupolvi eli noin 75-100 vuotta.

Maahanmuuttajat tuovat mukanaan uskontonsa, kielensä, oudot tapansa ja kulttuurinsa, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle. Se tulee tarkoittamaan suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin rapautumista. Tätähän RKP ja ruotsinkieliset ovat yrittäneet Ruotsin vallan päättymisestä lähtien. Nyt RKP saa lisää tukijoukkoja, ja siksi RKP:n halu lisätä maahanmuuttajien määrää onkin ymmärrettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter