keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Kemijärven sellukapina

Kemijärven kaupunginvaltuusto astuu punakaartin tielle yrittämällä kansallistaa pörssissä noteeratun, kansainvälisesti toimivan metsäyhtiön kiinteistön ja tuotantolaitteet. Historia on osoittanut, että kapinat eivät ole ennenkään onnistuneet Suomessa ja kapinalliset on pantu koviakin otteita käyttäen takaisin ruotuun.

Stora Enson Kemijärven tehtaan pakkolunastus olisikin sopiva signaali ulkomaisille yrityksille ja sijoittajille: sijoittakaa Suomeen, sijoituksenne on turvassa siihen asti, kunnes joukko ylipalkattuja, laiskoja ja lakkoiluherkkiä paperiliittolaisia saa kaupungin luottamusmiesjohdon (valtuutetut) puolelleen ja ryhtymään epätoivoiseen (ja naurettavaan) tekoon.

Paperiliiton Kemijärven ammattiosaston (no 84 ry.) mielestä Kemijärven kaupungin pitäisi pakkolunastaa Kemijärven tehtaan kiinteistö ja laitteet ja etsiä niille uusi omistaja ja liiketoiminnan jatkaja, joka käynnistäisi selluntuotannon uudelleen ja elättäisi tuota ylipalkattua, laiskaa ja lakkoiluherkkää paperiliittolaisjoukkoa. Sehän olisikin todellista kansandemokratiaa!

Tosiasia on se, että Kemijärven sellunkeitolle on pantu piste, ja sillä hyvä. Kemijärven paperiliittolaiset: hankkikaa oikea ammatti ja menkää oikeisiin töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter