tiistai 3. marraskuuta 2009

Marttahotelli käyttöön

”Karun siistiksi ehostetut huoneet kerrossänkyineen odottivat Punavuoressa ensimmäisiä turvapaikanhakijoita, jotka saapuivat tiistaina illansuussa Kyläsaaresta bussilla Helsingin keskustaan. Uudenmaankadulla entisen Marttahotellin tiloihin kunnostettuun vastaanottokeskukseen majoitettiin turvapaikanhakijoita, joita Suomeen on tänä vuonna tullut ennätyksellinen määrä”, kertoo HS karusti.

Edellä olevassa tekstissä kannattaa kiinnittää huomio sanoihin ”siistiksi ehostetut” ja ”ennätyksellinen määrä”. Martan huoneet ovat nyt kuin pakasta vedetyt, mutta sen jälkeen kun siellä on muutaman viikon ajan asunut primitiivisestä kulttuurista saapuneita ****:miä, ne eivät olekaan enää siistit. Tämähän on jo aikaisemmin nähty niin monessa muussa paikassa.

”Ennätyksellinen määrä” on kuitenkin pelottavampi asia kuin huoneiden sotkeminen. Se tarkoittaa sitä, että Suomen piikki on avoin, ja se tiedetään tietyissä maissa, joista tänne tullaan ”lomailemaan”.

[Roach = torakka, toim. huom.]

Marttaan on saneerattu paikat 200 tulijalle. Mitähän tuokin remontti on tullut maksamaan kaupungin veronmaksajille?

Zulublogi kertoi maaliskuussa kaupungin päätöksestä muuttaa entinen hotelli mainittuun tarkoitukseen.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/03/vastaanottokeskus-marttahotelliin.html

HS kertoo vielä: ”Turvapaikanhakijoiden määrä on tänä vuonna nousemassa kaikkien aikojen ennätykseen. Syyskuun loppuun mennessä maahan on saapunut 4 279 turvapaikanhakijaa, heistä 953 on tullut Somaliasta ja 996 Irakista.”

Suomessa on nyt noin tuhat Somalian neekeriä enemmän kuin vuoden alussa. Tilastollisen todennäköisyyden mukaan somalien tekemien rikosten määrä tullee kasvamaan samassa suhteessa.

2 kommenttia:

  1. On todennäköisempää, että näiden nyt ja viime vuosina tulleiden somalien tekemien rikosten määrä tulee olemaan suhteellisesti suurempi, kuin 90-luvun alussa suomeen saapuneiden. 90-luvulla suomeen saapuneet Somalineekerit olivat parasta, mitä Somalialla on tarjota; koulutettuja sotilaita ja upseereita. Nyt maahan saapuvien kohdalla näin ei ole, vaan suomeen asti pääsee härskeimmät ja häikäilemättömimmät Somalineekerit. Miettikää hetki, minkälaisia keinoja suomeen asti päässeet neekerit ovat käyttäneet hankkiakseen rahat salakuljettajille ja yhteyshenkilöille. Esimerkiksi 10 000 euron kuljetuspalkkion hankkiminen Somaliassa edellyttää aivan jotain muuta, kuin äidin säästöpossun tyhjentämistä tai edes paikallisen Siwan ryöstöä.

    VastaaPoista
  2. Tämä oli hyvä kommentti.

    Zulu muistaa vielä hyvin TV1:n uutisfilmin vuoden 1990 syksyltä, kun Helsingin asemalle saapui Moskovan junalla ensimmäiset somalit, jotka olivat (neekereiksi) siististi puettuja ja jopa hyvin koulutettuja. Nykyiset tulijat ovatkin noihin ”pioneereihin” verrattuna lähinnä roskaväkeä.

    Tuolloin kävi ilmi, että Somaliasta lähteneiden ja Neuvostoliittoon päätyneiden somalien tarkoitus ei alunperin ollutkaan tulla Suomeen, mutta ilmeisestikin lähinnä allahin armosta (tai pikemminkin kirouksesta) saimme nuo roachit vaivoiksemme.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter