sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Afrikkalaissiirtolaiset

”Noin 300 afrikkalaissiirtolaista saapui kalastusaluksella Maltalle sunnuntaina. Saarelle ei ole saapunut vuosiin kerralla niin monta siirtolaista.”

Näin kertoo Helsingin Sanomat, joka yrittää aivopestä suomalaiset uskomaan, että maahantunkeutuja onkin vain haluttu siirtolainen. Kun sanaa 'siirtolainen' toistetaan laittoman maahantunkeutujan yhteydessä riittävän monta kertaa suomalaisille, nämä alkavatkin pian uskoa, että tulijat ovatkin vain toivottuja siirtolaisia. Tällä tavalla toimii propaganda, josta on kerrottu aikaisemmin.

Kyllähän noista siirtolaisista riittää varmasti muutama Suomeenkin.

Astrid Thors, velvollisuutesi kutsuu! Menehän hakemaan lapsesi Suomeen!

1 kommentti:

  1. Pakolaisuus tarkoittaa pakotettua kotimaasta lähtöä. Pakenijat lähtevät juuri niin monesta syystä, kuin pakenijoitakin on.

    Kukaan ei voi olla kotimaassaan pakolainen. Maasta lähtö voidaan siis katsoa rikolliseksi toiminnaksi, sillä sitähän se on: laiton maastalähtö ja ihmisten salakuljetus. Ihminen, joka pakenee kotimaastaan peläten tulevansa vainotuksi, kidutetuksi tai ammutuksi vaikka pelkästään poliittisen mielipiteensä vuoksi -tai sen takia että kuuluu väärään heimoon- lähtee pois johonkin turvalliseen maahan hakeakseen kansainvälistä suojelua.

    Kun me suomalaiset täällä näemme erilaisia ihmisiä pelkäämme, että ne vie meidän työt ja ne vie meidän naiset. Ollaanpa me reiluja. Meillä on täällä pieni lintukoto, mihin ei saa tulla ulkomaalaisia, mutta suomalaiset saa kyllä mennä minne vaan muualle ja niille pitää perustaa omia suomalaisyhteisöjä, jotta niiden supisuomalainen identiteetti ei kärsi, kun paikallinen kulttuuri rapistaa sen sisun.

    Suomessa oli vuonna 2008 tilastokeskuksen mukaan 143 256 ulkomaalaista, joista turvapaikanhakijoita ja pakolaisia 31 769. Suomalaisia asuu ulkomailla yli miljoona.

    Joo. Ne rikkoo lakia. Joo netulee maahan laittomasti. Mutta niin tekisit sinäkin, jos ei sulla olis muuta mahdollisuutta. Paitsi tietty jäädä odottamaan että koska joku tulee ja tappaa sut, tai tekee jotain muuta kivaa.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter