perjantai 13. helmikuuta 2009

Halla-ahon nimittely tv-uutisissa

Yleisradio ylitti hyvän maun rajan viime lauantain uutislähetyksessä nimittäessään valtuutettu Jussi Halla-ahoa ”rotutohtoriksi”. Sanottakoon, että tällainen uutistoiminta ei sovi valtiolliselle tv-kanavalle.

Onko suomalaisuutta puolustavan kansalaisen herjaaminen tv-lähetyksessä, jolla on keskimäärin yli miljoona katsojaa, osa julkisen palvelun tehtävää? Tätäkö varten kansalaiset maksavat yli 200 euroa vuodessa?

Kuka toimitti tuon uutisen eli kuka Ylen toimittajista keksi tuon panettelevan nimen? Jonkun yleläisen täytyy olla sen takana. Se selvinnee kuitenkin esitutkinnan aikana. Vastuullisia on vähintäänkin kaksi: uutistoimittaja (joka ei yleensä ole uutistenlukija) ja vastuullinen päätoimittaja. Mikael Jungner pitäisi myös saada vastuuseen.

On hyvä, että asia kuuluu rikoslain alaisuuteen ja etenee syyteharkintaan ja varsin todennäköisesti myös oikeuteen. Olisi ihme, jos se ei menisi oikeuteen, mutta ei kuitenkaan mikään mahdottomuus, koska maahantunkeutujien puolustaminen ja vastustajien toimien kaikenlainen tyrmääminen ja kriminalisointi näyttää olevan Yleisradion ja hallituksen pyhä tehtävä. Jos syyttäjä katsoo, että mitään rikosta ei ole tapahtunut, asia on silloin sillä selvä.

Tämä on juuri Yleisradion harjoittamaa propagandaa, josta on kirjoitettu aikaisemmin.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/televisio-ja-propaganda.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter