lauantai 14. helmikuuta 2009

Raiskaus Tampereella

”Nuori nainen raiskattiin törkeästi keskellä kaupunkia lauantain vastaisena yönä Tampereella”, kertoo Aamulehti. ”Raiskaus sattui Rautatieaseman tunnelissa Itsenäisyydenkadulla kahden aikaan yöllä.”

”Raiskaaja on noin 25-vuotias ja 180 senttimetriä pitkä. Hänellä on kiharat, mustat hiukset ja vaaleahko iho. Mies puhui huonoa suomea. Hänellä on huomattavan iso nenä. Miehellä oli yllään tumma, ilmeisesti nahkainen tai keinonahkainen takki.”

Taas kierrellään ilmaisuissa: ”vaaleahko” iho. Kihara musta tukka, iso nenä ja huono suomi kertovat selvästi, että tekijä oli ”ulkomaalaistaustainen”. Miksiköhän sitä ei mainittu?

Voihan olla, että tekijä on tullut vasta Suomeen eikä vielä tunne paikallisia tapoja eikä sitä, että se mikä oli omassa maassa sallittua (tai kuuluu kulttuuriin), ei olekaan Suomessa.

Mitä enemmän Suomeen tulee näitä kulttuurinrikastuttajia, sitä enemmän tällaisia raiskauksia tulee todennäköisesti tapahtumaan.

Minkähän neekerisankkerin tai aidsin tyttöparka on saanut?

1 kommentti:

  1. Hellow kana aivot suomalaiset ootte tyhmii oikeasti kukan ei taju mista te puhutte neegeri sana ette tietda mita tarkoita aid ovat tuonet saatana europalaiset ja nyt palautamme eurapan mitas sanot haiseva pillunen tai haiseva suomalainen kyrpa peseteko koskan oma kakka tai pissane onneksi meilla on hyva uskonto.Ja muuten miksiko 1oo%80 suomalaiset eroavat siks ette osaa mitan muuta kuin juoda alkoholia ja syoda possu musta mies on mies jolla on muna siks valkoihoset naiset tykkaa neegeri koska ette osaa tyydyttaa vaimone joten se haluu kunnon munaa siis iso munaa siks puolututte neegerilla on aids tai raiskaja ootte tyhmii kesikka parempaa syyta suomalaiset asuvat ympari maailma he on kanssa maahnmuutajat.Kukan ei elaa pelka sossu rahalla eli sekin teko syy kaikki maksaa veroa mita osatte muuta kuin ei maksa vero,raiskaa,ryostaa,aids,katsokaa ittene ja karvane.My nems is HUUH and Huuh.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter