torstai 19. helmikuuta 2009

Kataisen silmät avautuneet

Mikähän on viimeinkin saanut Jyrki Kataisen silmät avautumaan näkemään maahantunkeutumisen kielteiset ilmiöt, joiden olemassaoloa yksikään hallituksen jäsen ei ole aikaisemmin myöntänyt? Jotakin on täytynyt tapahtua.

Onko joku Kataisen lähipiiriin kuuluva joutunut (ansaitusti) maahantunkeutujan tekemän rikoksen kohteeksi? Se selittäisikin paljon.

"Oikein ei ole se, että kansalaiset, jotka kokevat tai näkevät myös maahanmuuton kriittisiä seurauksia, vaiennetaan tai heidät lytätään automaattisesti syrjään ja leimataan rasisteiksi", heittää Katainen kovaa tekstiä.

Eihän se tietenkään ole ollut oikein, mutta oikein se vain on kuitenkin ainakin tähän asti ollut, ja neekerit ovat saaneet nauraa suomalaisten hyväuskoisuudelle ja typeryydelle.

Mitähän Ruususen unia Katainen on tähän saakka vedellyt? Politiikassa aloittaminen parikymppisenä (21 v.) takaa varmasti sen, että normaali arkielämä ja reaalimaailma jäävät pakostakin vieraiksi ja etäisiksi. Sama ongelma taitaa olla kaikilla poliittisilla broilereilla, joita lieneekin puolet eduskunnasta.

Missä oli nyt puolueen ”Korva”, jonka olisi pitänyt kuulla myös maahanmuuton kielteisistä ilmiöistä. Oliko siihen RKP:n ja Astrid Thorsin vaatimuksesta tungettu korvatulppa tai ruotsalaista hapansilakkaa, jotta se ei kuulisi RKP:n sydämen asiasta maahanmuutosta mitään ikävää?

Mitähän Thors mahtaa nyt tuumia asiasta? Ajatteleekohan Thors, että ”nyt se saatanan nulikka puuttuu asiaan, josta ei ymmärrä mitään ja joka ei sille kuulu”?

1 kommentti:

  1. Kataisen ei pitäisi nyt yhtäkkiä olla huolissaan mistään kun Kokoomus on ollut aika rajussa nousussa PerusS:n lailla. Mutta ilmeiseti hän huomannut tuulen suunnan muuttuneen poliittisessa kentässsä. Enää ei saa irtopisteitä hymistelemällä maahanmuuttopolitiikkaa ja haukkumalla rasisteiksi kaikkia jotka sen nykytilaa arvostelevat.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter