torstai 26. helmikuuta 2009

Suomalaista oikeushölmöilyä

Zulublogi on kertonut aikaisemmin eräästä ruandalaisesta veijarista, joka oli toteuttanut suurisuuntaisia visioitaan paremmasta Ruandasta vähentämällä tutsien liian suureksi kasvanutta määrää.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/02/kansanmurhaaja-palautettava-ruandaan.html

http://zulublogi.blogspot.com/2009/02/ruandalainen-kansanmurhaaja.html

Maa alkoi sittemmin ilmeisesti polttaa jalkojen alla, ja niinpä tämä veitikka keksi monien muiden tavoin lähteä ”siirtolaiseksi” Suomeen ja sai turvapaikan 2003.

Suomalainen tutkinnanjohtaja katsoi eilisessä A-studiossa, että mies olisi voitu turvallisesti palauttaa Ruandaan, jossa ruandalaisveitikka olisi saanut riittävän oikeudenmukaisen oikeuskäsittelyn, mutta Suomen oikeusministeriö haluaa maksattaa oikeuskäsittelyn suomalaisilla veronmaksajilla. Ruandan oikeuslaitos on vaatinut Suomelta pikku-Stalininsa palauttamista.

Oikeusministeriön korkea virkamies totesi, että murhaajan oikeuskäsittely tulee maksamaan suomalaisille veronmaksajille useita miljoonia euroja. Esitutkinta-aineistoa on kertynyt noin 4000 sivua, joka vastaa kahdeksaa 7 cm:n mappia (riisi eli 500 sivua/mappi). Se on suuri määrää joutavaa ja erittäin kallista tietoa.

Veronmaksajat saavat nyt maksaa monta miljoonaa, koska OM pelkää, että kansanmurhaaja ei saisi kotimaassaan riittävän puolueetonta käsittelyä. Mutta mitä sitten vaikka veitikka todettaisiin syylliseksi ja oikeusistunnon päätteeksi ammuttaisiin Kigalin oikeustalon takapihalla?

Mitä v***ua nyt yhdestä ruandalaisesta? Ruandan väkiluku on noin 10 miljoonaa. Jos siinä yksi ruandalainen saa (ansaitusti) maksaa kolttosistaan, jäljelle jää vielä noin 9.999.999 ruandalaista. Ja mitä v***ua toisella mantereella tehty ”rikos” kuuluu Suomelle?

Voisiko joku edes leikillään kuvitella, että kuvan tutsituomari voisi tuomita hutumurhaajan puolueellisesti? Ei varmastikaan.

Ruandalaisesta tuleekin yli kymmenen vuoden vankeustuomio mukaan laskettuna erittäin kallis maahanmuuttaja suomalaiselle yhteiskunnalle. Tulisikohan ihan ennätys?

Onko niin, että Suomessa ei ole riittävästi omia rikollisia ja näiden tekemiä rikoksia, ja siksi Suomeen pitää saada tällainen ”major case”, jolla voidaan kerätä kansainvälistä huomiota ja saada hyväksyntää isoilta mailta? Tosi asiassa isot maat ajattelevat niin, että kylläpä piskuinen Suomi on nyt tyhmä, kun sekaantuu tuollaiseen (isojen poikien) asiaan.

2 kommenttia:

  1. Zululla on tyylitaju niinsanotusti kohdillaan. Kuvavalinnat suorastaan häikäisevän hyviä. Blogi kuuluu nykyään vakilukemistooni ja toivotan sille pitkää ikää. Samalla veikkaan, että vähemmistövaltuutetun toimistossa ja valtakunnansyyttäjänvirastossa revitään pelihousuja tämän kanssa.

    VastaaPoista
  2. Asiaa, miksei kukaan muu tästä kirjoita. Suoessa on vissiin edelleen liian halpa asua :)

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter