sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Miesjoukko ryösti miehen Oulussa

Miesjoukko ryösti vuonna 1982 syntyneen miehen sunnuntaina aamuyöllä Oulun Ainolanpuistossa. Mies oli kävelemässä kohti Tuiraa, kun yhtäkkiä takaapäin hänen kimppunsa oli käynyt neljä tummaihoista miestä. Yksi miehistä oli tarttunut uhria kiinni rinnuksista ja taakse jäänyt henkilö oli laittanut hänen kurkulleen jonkin esineen, mahdollisesti puukon ja vaatinut lompakkoa. Uhri oli antanut lompakon miehille, jotka olivat tutkittuaan heittäneet sen maahan. Ennen poistumistaan paikalta yksi nelikosta oli lyönyt uhria kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin, jonka seurauksena poskeen oli tullut verinirhauma”, kertoo kaupungissa ilmestyvä sanomalehti Kaleva.

Tekijät olivat siis ”tummaihoisia” miehiä. Se on aika hassu ja lavea ilmaisu, ja he voisivat teoriassa olla vaikka saamelaisia, joiden tumma iho johtuu tosin useimmiten liasta kuin rusketuksesta tai perimästä, mutta eivät käytännössä, koska Lapissa ovat Suomen rehellisimmät kansalaiset.

Voisivatkohan tekijät olla ”maahanmuuttajataustaisia” tai edes ”ulkomaalaistaustaisia”, koska he eivät mitä ilmeisimminkään voi olla ”suomalaistaustaisia”?

Tavallisella kansalaisella olisi tuskin mitään tehtävissä tuollaisessa tilanteessa, jossa neljän ryöstäjän takaapäin tekemä hyökkäys säikäyttää ja lamauttaa ja jossa on ylivoimaa kerrakseen.

Koraani kieltää toki varastelun ja muut kolttoset somaleilta ja muilta ählämeiltä, mutta kielto koskeekin vain muihin muslimeihin kohdistuvia rikoksia. Kaikkiin muihin uskontokuntiin kuuluvat ovat vääräuskoisia ja ns. vapaata riistaa, joita saa ”hyödyntää” vapaasti. Törkeän ryöstön ja pahoinpitelyn tehneet muslimit eivät ole omasta mielestään tehneet mitään väärin, koska koraani ei ole kieltänyt sitä.

Oulussa tehtiin viime talvena (?) kolme yksittäistä raiskausta, joissa tekijänä oli tuo hassusti kuvattu ”ulkomaalaistaustainen” ja joita ei ole vieläkään selvitetty, jos koskaan tullaan selvittämäänkään.

Kuvattu tapaus on seurausta halusta ”rikastuttaa” pakolla suomalaista kulttuuria. Se kuvaa myös näiden ”rikastuttajien” haluttomuudesta sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan ja noudattaa Suomen lakia.

Mitä enemmän näitä tulee maahan, sitä enemmän vastaavia rikoksia tulee tapahtumaan. Poliisilla tuskin riittää resursseja tutkia tätä törkeää ryöstöä, koska aika menee tärkeämpään eli selvittämiseen, kuka on esim. käyttänyt neekeri-sanaa jossakin keskusteluryhmässä, vaan juttu laitettaneen parin viikon ”tutkinnan” jälkeen Ö-mappiin (Ö-files).

Yhteiskunnan vähättelevä suhtautuminen tällaisiin maahantunkeutujien tekemiin rikoksiin ja haluttomuuteen selvittää niitä lisännee kansalaisten raivoa näitä kohtaan. Jossakin vaiheessa kansalaisten mitta tulee täyteen ja he vastaavat samalla mitalla samoin kuin on käynyt aikaisemmin monissa muissa ”kulttuurilla rikastetuissa” maissa. Silloin yhteiskunnan voi jo olla liian myöhäistä herätä toimimaan.
Site Meter