keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Maahanmuuttoilta

Ajankohtaisen Kakkosen Maahanmuuttoilta meni odotetusti käsikirjoituksen mukaisesti. Suuren keskustelijamäärän vuoksi enin osa ajasta kului epäolennaisiin asioihin, mikä lieneekin ollut tuottajan tarkoitus.

Somaliliiton puheenjohtaja Said Adenin puheet herättivät huolestumista. Somali Aden mainitsi sanat Obama ja 40 vuotta, joilla hän halusi antaa ymmärtää, että Suomessa olisi 40 vuoden kuluttua somalipresidentti.

Somaliliiton linja on selvä: Suomesta pitää tehdä islamilainen valtio. Tämä käy hyvin ilmi aikaisemmasta kirjoituksesta:

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/somaliliitto.html

Islamistien mielestä suomalaisten pitäisi muuttaa omat tapansa ja perinteensä vastaamaan islamilaista perinnettä. Vähempi ei näytä riittävän noille maahantunkeutujille. Kyse on siis siitä, että suomalaisten pitäisi sopeutua islamilaisten alkeellisiin ja vulgaareihin tapoihin.

Perinteisesti maahantulijat ovat joutuneet sopeutumaan maan tapoihin, kulttuuriin ja kieleen, mutta somaleilla näyttää olevan päinvastainen käsitys asiasta. Keskustelussa mukana ollut somaliakka kertoi olevansa ensisijaisesti somali ja islamilainen ja toissijaisesti maahanmuuttaja, mikä kertoi siitä, että hänellä ei ollut aikomustakaan sopeutua suomalaisen yhteiskunnan sääntöihin ja tapoihin.

Minkä vuoksi paikalla ei ollut Suomalaisuuden liiton edustajaa? Suomalaisuuden liitto lieneekin ainoa taho, joka puolustaa suomen kieltä ja suomalaista kulttuuria – ja myös rantaruotsia ja -ruotsalaisuutta vastaan.

Maahantunkeutuneiden tärkein tehtävä on lisätä maahantunkeutumista mahdollisimman paljon, jotta näiden määrä ja vaikutusvalta kasvaisivat Suomessa. Seuraavaksi tärkein tehtävä on sekoittaa suomalaisten rivit, aiheuttaa eripuraa suomalaisten keskuudessa ja saada kansa jakautumaan kahtia suhtautumisessa maahantunkeutumiseen ja siitä syntyviin ongelmiin. Sitten kun kaikki huomio kiinnittyy maahantunkeutumista vastustavien ja kannattavien kiistelyyn, maahantunkeutuminen ja sen jatkuvasti pahenevat ongelmat voivat jatkua rauhassa taustalla.

Talvisodassa kaatui 23.000 ja haavoittui 45.000 miestä, joista moni vakavasti saaden elinikäisen invaliditeetin. Jatkosodassa Suomen itsenäisyyden puolesta menetti henkensä 60.000 ja haavoittui 210.000 miestä. Näitä uhrauksia on tuskin tehty sen vuoksi, että Suomesta on kaksi sukupolvea myöhemmin tullut valtio, jota toisista maanosista saapuvat loiset voivat mielin määrin käyttää hyväkseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter