keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Turvapaikka kristinuskoon kääntymisellä

Ajankohtainen Kakkonen kertoi eilen, että saatuaan käännytys- ja karkotuspäätöksen Suomesta oli iranilainen kurdi Ibrahim Palani hakenut ja saanut turvapaikan Tampereen helluntaiseurakunnasta, joka oli myös onnistunut keskeyttämään karkotusprosessin.

Miten kirkko voi ohittaa maan viranomaiset ja myöntää turvapaikan Suomessa? Kirkolla kun ei ole mitään laillista (maallista) toimivaltaa – taivaallinen valta on sitten eri asia.

Nämä maahantunkeutujat eivät taida ollakaan aivan niin tyhmiä kuin miltä ensi alkuun näyttävät. Palani on keksinyt nokkelan keinon luopua islamista ja liittyä (kasteen kautta) suomalaiseen evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Palanin kertoman mukaan islamista luopujaa odottaa kuolemantuomio Iranissa, minkä vuoksi häntä ei voida palauttaa takaisin isiensä maahan. Tarina on nähtävästi mennyt täydestä maahanmuuttoviraston viranomaisiin, ja karkotuspäätös on siten peruttu ja jonkinlainen oleskelulupa Suomessa myönnetty.

Kurdi Palani on käännyttyään kristinuskoon hylännyt Allahin, profeetta Muhammedin ja pääsyn ählämien Paratiisiin. Kerropa muuten Ibrahim, eikö yhtään kaduta luopua kaikesta tuosta?

Uuskristitty Palani voi aina kääntyä takaisin islaminuskoon. Se on vielä paljon helpompaa kuin kristinuskoon kääntyminen kaikkine kasteineen. Riittää vain, että lausuu kahden todistajan läsnäollessa kuusi maagista sanaa: ”Ei ole muita jumalia kuin *****.”

Seurakuntien turvapaikkapalvelu on taho, jonka puoleen karkotettavien maahantunkeutujien kannattaa kääntyä. Astrid Thors, Johanna Suurpää ja kumppanit voisivatkin levittää tätä ”ilonsanomaa” maahantunkeutujien keskuudessa.

Tässä on kaikille karkotettaville muslimeille hyvä keino saada jäädä Suomeen, jos vain kantti kestää luopua muslimien taivaspaikasta ja kaikesta siitä ihanuudesta, joka odottaa rajan takana ja jonne muilla kuin profeetta Muhammedin hengellisillä perillisillä ei ole asiaa.

2 kommenttia:

  1. Olen eri mieltä.

    Jos hän on oikeasti kääntynyt kristinuskoon, toivottavasti hän omaksunut seuraavat asiat:
    - luterilaisen työetiikan ja moraalin
    - ilmeisesti ei enää kannata shariaa
    - ilmeisesti ei enää kuppaa valtiota ja "suvaitsevaisia" tuolla "rasisti-rasisti" taikaloitsulla.

    Lisäksi kaverihan on kristitty ja palautettuna joutuisi kärsimään marttyyrikuoleman, jolla täyttyy nimenomaan pakolaisstatus.

    Mieluummin toivotan Ibrahim Palanin kuin lukuisat islamin aikapommit tervetulleeksi Suomeen, tietenkin edellyttäen, että kääntymys on aitoa. Ja sehän lie viranomaistaholle mahdotonta selvittää.....

    VastaaPoista
  2. Juutalaisuus on ainoa uskontokunta, johon ei voi ”jälkeen päin” liittyä, koska juutalaiseksi synnytään äidin kautta. Jos isä on juutalainen mutta äiti ei, jälkikasvustakaan ei voi tulla juutalaista.

    Islam on hyvin samankaltainen uskonto. Kasvattaminen (lue: aivopeseminen) islamilaisen yhteisön jäseneksi alkaa jo lapsena ja jatkuu käytännössä koko eliniän. Islamissa on kyse paljon muustakin kuin vain ”uskonnosta”. Koraani on itse asiassa kokoelma elämänohjeita, joita muslimin täytyy aina noudattaa. Valtio, joka on voimakkaasti islamilainen, kuten esim. Saudi-Arabia, Iran tai Afganistan, valvoo, että ohjeita noudatetaan. Voitaisiin leikkisästi sanoa, että koraani on ählämille eräänlainen ”Sudenpentujen käsikirja”, josta löytyy neuvo jokaiseen elämän pulmatilanteeseen.

    Suomalainen, joka ei tunne islamia ja sen vaikutusta islamilaisessa valtiossa, ei voi ymmärtää islamin syvintä olemusta.

    Kierous ja vilpillisyys kuuluu Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan asukkaiden kansanluonteeseen. Palani on päättänyt jäädä Suomeen ja on sen vuoksi polttanut takanaan sillan ählämien Paratiisiin.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter