sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Yhteisvastuu 2009

Kerrankin Yhteisvastuun rahankerjäämissivulla on asiallinen ja todenmukainen kuva maahantunkeutujasta.

”Tyhmä, epäluotettava, luuseri, outo, laiska jne.” Siinä onkin kuvailtuina lähes kaikki relevantit attribuutit.

Sivulla kerrotaan: ”Suomessa asuu noin 132 000 maahanmuuttajaa. Heitä on työttöminä kolminkertainen määrä suhteessa muuhun väestöön. Työllistyminen tyssää työnantajien koviin kielitaitovaatimuksiin ja ennakkoluuloihin. Yhteisvastuukeräys haastaa maahanmuuttajiin kohdistuvat ennakkoluulot ja tukee heidän työllistymistään. Keräyksen tuotolla tuetaan maahanmuuttajien työllistymistä eri puolilla Suomea.”

Yhteisvastuukeräys, jonka on järjestänyt Kirkkopalvelut, joka on kirkollinen keskusjärjestö ja jonka jäseninä ja toiminnan rahoittajina ovat mm. seurakunnat, haluaa auttaa maahantunkeutuneita työllistymään.

Mihin ovat unohtuneet suomalaiset työttömät? Suomalainen työtön ei ole tyhmä, epäluotettava, luuseri, outo eikä laiska.

Islaminuskoiset maahantunkeutujat eivät kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon eivätkä koskaan tule siihen liittymäänkään. Muslimien mielestä kristityt (kristinuskoa tunnustavat) ovat vääräuskoisia, alempiarvoisia ja ansaitsevat tulla syrjityiksi. Tämän voi jokainen havaita missä tahansa islamilaisessa valtiossa.

Kirkko ker(j)ää nyt rahaa jäseniltään, jotta se voisi tukea ”vääräuskoisia” muslimeja työllistymään. Sattumaako vai ei mutta yli 90 prosenttia maahantunkeutujista tunnustaa tuota kuvottavaa ja vastenmielistä islamia.

Kyllä kirkko on nyt astunut kadotukseen johtavalle harhapolulle. Saisitte (saatanat) hävetä!

2 kommenttia:

  1. Kuinkahan moni maahanmuuttaja, -tunkeutuja tai paluumuuttaja ruksaa itsensä kirkkoon/väestörekisteriin kuuluviksi?

    Veikkaan, että joku paluumuuttaja ruksaa itsensä kirkkoon kuuluvaksi jolloin AINOASTAAN hän tulee maksamaan kirkolle veroa.

    Kirkko ruokkii vääräuskoisia ja ateisteja!

    VastaaPoista
  2. Onko väliä sillä mitä uskoa kukin tunnustaa? Muslimitkin ovat kuitenkin ihmisiä! Jos kohtelisimme muslimeja, ja muitakin tois-uskoisia, paremmin olisi heidänkin helpompi olla ystävällisiä meille.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter