keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Jade Goody – hello goodbye

Kuolemisellaan julkisuutta ja rahaa ker(j)äävä Jade Goody on hyvin ominainen ilmiö nykyajalle, jolloin kaikenlainen skeida ja tyhjänpäiväisyys kiinnostavat kansalaisia kansalaisuuteen katsomatta.

Goody pääsi eilen sairaalasta, jossa hän lieneekin ollut jonkinlaisessa latauksessa, mikä oli tietenkin uutisen arvoinen tapahtuma, kuten brittiläinen ”laatulehti” The Sun uutisoi: ”Jade's going home to die.”

Goody on nykyisessä tilassaan tietenkin päässyt myös Wikipediaan, jossa ”tarina” jatkuu, kunnes Goody kuolee (jos nyt yleensä edes koskaan kuoleekaan).

Vai onko tämä kaikki sittenkin vain teatteria? Ovatko The Sun ja Goody kehittäneet sopivan nyyhkytarinan, joka saa britit ostamaan vielä enemmän The Sunia?

Tämä ei kuitenkaan olisi mitään uutta Iso-Britanniassa. Onko tässä jotakin samaa kusetusta kuin 7 päivää -lehdessä ja Tukiaisen edesottamuksissa?

Meneekö vielä jonkin aikaa, kunnes Jade ”kokeekin” ihmeparantumisen, johon vaikutti korkeampi voima, ja hän paranee? ”Praise God, I'm cured!” saadaan sitten lukea The Sunin etusivulta. Tästä alkaa sitten Jane Goodyn uusi loistelias elämä: elokuva, musiikki, politiikka...you name it!

Drop dead, bitch!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter