lauantai 7. maaliskuuta 2009

Tarja Halonen Afrikassa 4

Tarja Halonen puhui tänään raiskauksista kansainvälisessä naisjohtajuuskonferenssissa Liberian pääkaupungissa Monroviassa.

”Sotien aikana tehdyt järjestelmälliset joukkoraiskaukset olisi hyvä luokitella sota-aseeksi”, sanoo Halonen. ”Raiskauksen luokittelemisella sota-aseeksi voisi olla merkittävä vaikutus konfliktien jälkeisissä prosesseissa. Seksuaalinen väkivalta on yksi sodankäynnin järkyttävimmistä aseista ja se tuottaa uhreille moninaisia kärsimyksiä.”

”Raiskatulle tytölle tai naiselle kehittyy mahdollisesti hiv tai aids. Suku ei useinkaan enää tunnusta raiskattua naista, ja hän joutuu elämään erossa omasta yhteisöstään”, päättää Halonen sydäntäsärkevän vuodatuksensa.

Mutta, mutta: mihin unohtui neekerisankkeri, joka ei olekaan mikään naurun asia ainakaan sen saaneelle? Neekerisankkeri on aito afrikkalainen asia. Eikö Halonen kehdannut mainita sitä, koska siinä esiintyy neekeri-sana?

1 kommentti:

  1. Tarja Halonen on samanlainen nelos-divisioonan valtion päämies, kuin tämänhetkiset isäntänsäkin. Viralliset valtiovierailut, joissa Tarja tapaa valtioiden päämiehiä, ovat mahdollisia vain afrikkaan ja muihin kehitysmaihin. Oikeat valtionpäämiehet eivät lähde afrikkaan vierailuille ja jos afrikkaan on ylipäätään pakko mennä, oikeat valtionpäämiehet nakittavat jonkun diplomaatin paikalle rupattelemaan.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter