maanantai 9. maaliskuuta 2009

Neekeri postimerkissä

Suomen Posti on 22. tammikuuta julkaissut Monikulttuurinen Suomi -postimerkkivihkon.

Postin informaation mukaan: ”Viiden postimerkin vihkon jokainen postimerkki kuvaa eri taustaisten suomalaisten toiveammatteja: poliisi, lääkäri, palomies, rakentaja, hiihtäjä - samat haaveet elävät kulttuuritaustasta riippumatta.”

Ensimmäisenä tulee mieleen, että RKP ja maahantunkeutumisministeri Asrid Thors ovat julkaisun takana. Kuvan viidestä henkilöstä vain yksi, ”Remontti-Reiskan poika”, on tunnistettavissa suomalaiseksi. Henkilöiden etniset alkuperät vasemmalta lukien ovat: ählämi, pohjois-aasialainen, neekeri, etelä-aasialainen ja suomalainen.

Thors elättää ilmeisesti mielessään sellaista vainoharhaista haavekuvaa, että tulevaisuuden monikulttuurisessa Suomessa alkuperäinen suomalainen olisi jäänyt vähemmistöön isiensä maassa.

Tämä on rasistinen ja oikeita suomalaisia syrjivä julkaisu: vain yksi kuvan viidestä henkilöstä on suomalainen. Tämä sarja pitäisi ehdottomasti poistaa myynnistä.

Mitähän ulkomaalainen vastaanottaja mahtaisi ajatella Suomesta ja suomalaisista vastaanottaessaan kirjeen, jossa on neekeripalomies? Tämä on todella irvokasta!

Neekeripostimerkillä on vain yksi järkevä käyttö, joka on kuvattu alla. Jokaisen isänmaallisen suomalaisen pitäisi ostaa (tai leikata kartongista) postikortti, kirjoittaa siihen alla oleva teksti, kiinnittää siihen neekeripostimerkki ja postittaa se Thorsille.

2 kommenttia:

  1. On tullut pikku moka mokuttajille.Poliisin palkan maksaa valtio,lääkärin ja palomiehen palkan maksaa kunta. Hiihtäjän palkan maksaa valtio. Rakennusmiehen palkan maksaa joko asiakas, tai yritys joka on palkannut rakennusmiehen. Eli suomalainen maksaa verorahoillaan muiden palkat. Huoltosuhde vain 4-1.

    VastaaPoista
  2. Tuo postimerkkivihko ei ollut mikään yllätys.
    - Onhan Itella nykyään Suomen yrityksistä ehkä kaikkein eniten monikulttuurikiiman kynsissä.
    Tämä on näkynyt jo kantaväestön syrjimisenä rekrytoinnissa. Tästä on seurannut tehottomuuden kasvua ja tuottavuuden heikkenemistä, mikä volyymien laskun lisänä on aiheuttanut lomautusuhan ja irtisanomisia Itellassa.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter