keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Tarja Halonen Afrikassa 1

Tarja Halonen on saapunut onnellisesti Afrikkaan ja tavannut Senegalin presidentin Abdoulaye Waden, kuten kuvasta on havaittavissa. Mutta mikä ihme kolttu on Halosella päällään? Yrittääkö Halonen kerätä irtopisteitä pukeutumalla senegalilaiseen kansallispukuun? Sehän olisi yhtä naurettavaa kuin jos senegalilainen pukeutuisi Suomen-vierailullaan saamelaisten kansallispukuun.

Voisiko Astrid Thorsin läsnäolo selittyä kielivähemmistökiintiöllä? Koska rouva ja herra Tarja Halonen ovat suomenkielisiä, mukaan on (ilmeisestikin RKP:n vaatimuksesta) haluttu saada ruotsinkielinen ministeri. Samasta syystä Stefan ”Stefa” Wallin on linssiluteena jokaisessa hallituksen tiedotustilaisuudessa.

Thorsin ei myöskään tarvitse matkan aikana kuulla inhoamaansa suomea, vaan hän voi kuunnella ihania neekerikieliä ja puhua ruotsin kanssa samaan kieliryhmään kuuluvaa englantia (mutta ruotsalaisaksentilla tietenkin).

Thors voi myös Afrikan matkallaan ihailla neljän eri valtion asukkaita, jotka lyövät mennen tullen rahvaanomaiset suomenkieliset suomalaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter