perjantai 6. maaliskuuta 2009

Tarja Halonen Afrikassa 3

Monen korkea-arvoisen henkilön, kuten presidentti Tarja Halosen, presidentti Abdoulaye Waden, presidentti Paul Kigamen, Kanadan kenraalikuvernööri Michaëlle Jeanin ja Maailmanpankin varajohtaja Okonjo-Iwealan, odotetaan tulevana viikonloppuna osallistuvan Monroviassa pidettävään the International Women Colloquium -kokoukseen, kertoo liberialainen sanomalehti.

Kuvissa esiintyvät edellä kerrotut henkilöt. Senegalin presidentti (2. vas.) näyttää ilmeensä perusteella olevan vieläkin hieman v***uuntunut Halosen eilisistä tasa-arvopuheista. Siinäpä on pitkävihainen mies! Ja koulussa muka opetettiin, että neekerit ovat leppoisia ja rauhallisia. Niin se maailma muuttuu!

Keskimmäinen neekeri on Ruandan presidentti Paul Kigame (tai Kagame). Nyt Ruandan presidentillä olisi tuhannen taalan paikka esittää henkilökohtainen vaatimus Haloselle Suomessa laittomasti vangittuna olevan ruandalaisen kansanmurhaajan palauttamisesta. Toivottavasti Kigame osaa käyttää tilaisuuden hyväksi. Suomalaisten veronmaksajien mieleen se ainakin olisi.

Lehden mukaan Halonen saapuu tänään Liberiaan virallisesti valtiovierailulle. Naisjohtajuuskokous on siten vain eräs sivujuonne presidentin Länsi-Afrikan kiertomatkalla, joka on (tarpeeton ja) erittäin kallis veronmaksajille.

Valitettavasti kyseinen media ei ilman maksua kerro enempää Halosen tulevasta viikonlopun ohjelmasta.

Loppukevennyksenä liberialaista huumoria, joka irvailee tulevasta naisjohtajuuskokouksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter