tiistai 10. maaliskuuta 2009

Keräys Darfurin neekereille

”Kehitysyhteistyöjärjestö Plan käynnistää Suomessa Sudan-keräyksen. Kerättävät varat käytetään Pohjois-Darfurin pakolaisleireillä olevien pakolaisten auttamiseksi. Järjestön kummitoiminnan kautta voi tukea myös sudanilaisia lapsia ja heidän yhteisöjään”, kertoo maan valtalehti.

”Sudan on antanut karkotusmääräyksen kolmelletoista maassa toimivalle avustusjärjestölle. Plan on edelleen saanut toimia Sudanissa, mutta esimerkiksi Pelastakaa lapset ja Lääkärit ilman rajoja -järjestö ovat saaneet lähtöpassit”, jatkaa HS.

”Darfurin kriisi käynnistyi jo vuonna 2003, ja monet pakolaisleireillä syntyneistä lapsista eivät ole koskaan nähneet kotikyläänsä. Kriisi on saatava loppumaan, ja perheiden on päästävä takaisin koteihinsa. Pakolaisleireissä perheiden ja lasten toimeentulo on kokonaan avustusjärjestöjen varassa. Siksi suomalaistenkin apua tarvitaan”, sanoo Plan Suomen hallituksen jäsenenä tammikuussa aloittanut kansanedustaja Pekka Haavisto.

Jos sudanilaiset ovat jo kuudetta vuotta asuneet mainituilla leireillä, minkä helvetin vuoksi sielläkin pitää vielä tuottaa uusia sudanilaisia? Eikö siellä jo ole kurjuutta ennestäänkin aivan tarpeeksi ilman uutta nälkäistä sukupolvea, jonka ainoa tulevaisuus tulee olemaan vain uusien sudanilaisten tuottamisessa niin kauan kuin ovat elossa? – ellei sitten jokin onnekas sudanilainen onnistu Astrid Thorsin kandidaattina pääsemään Suomeen.

Ovatko sudanilaiset omaksuneet Lars Levi Laestadiuksen opit ehkäisykiellosta? Jos ovat, se on erittäin huono asia ylikansoitetussa Afrikassa.

Tällainen avustustoiminta on aivan samanlaista kuin jonkin sairaan kansalaisen sairauden oireiden hoitamista, sen sijaan että puututtaisiin itse sairauteen ja sen parantamiseen. Koska itse sairautta ei yritetäkään parantaa, sairaus pahenee vain jatkuvasti ja tuottaa entistä vakavampia oireita, kunnes potilas kuolee.

Tilanne on aivan sama Darfurissa (ja yleensäkin Sudanissa), jossa ”oireet” ovat iso joukko sudanilaisia, jotka haluaisivat nyt Suomestakin apua, jotta pysyisivät hengissä, varttuisivat aikuisikään ja voisivat tuottaa uusia sudanilaisia, joista pieni osa tulee aikanaan aiheuttamaan uuden ”sairauden” ja suuresta loppuosasta tulee sairauden ”oireita”. Ja sitten alkaa jälleen uusi kierros.

Kuvan sudanilaiset istuskelevat vain passiivisina Darfurin leirillä kuin odottaen jotakin ihmettä tapahtuvaksi. Missä on nyt allah? Onko muslimien vapahtaja hyljännyt lapsensa?

Pieni vinkki Suomeen haluaville: ottakaa yhteys Astrid Thorsiin (astrid.thors@eduskunta.fi) ja kertokaa hänelle, että haluatte ”Thorsin kandidaateiksi”. Kirjoittaminen ruotsiksi on plussaa.

Jokainen Sudaniin tai mihin muuhun Afrikan maahan tahansa lähetetty avustuseuro tulee vain pahentamaan kaikkia niitä ongelmia, jotka aiheutuvat liikakansoituksesta. Jos jollakin kansalaisella on muutama ylimääräinen kolikko, on paljon suositeltavampaa tunkea ne esim. RAY:n peliautomaattiin tukemaan suomalaista kansanterveyttä kuin Darfuriin pahentamaan ONGELMAA.

Pentti Linkola, jolla olisi tehokkaat keinot Afrikan kriisien, nälänhädän ja liikakansoituksen ratkaisemiseksi, pitäisi pyytää Suomen tai jopa koko YK:n kehitysmaa-apukonsultiksi. Linkolan oppien avulla Afrikan väkiluku vähenisi kymmenenteen osaan, niin että heilahtaisi, ja ongelmat vähenisivät samalla vähintäänkin samassa mutta mahdollisesti jopa moninkertaisessa suhteessa.

7 kommenttia:

  1. Väestöongelman ratkaisu olisi helppoa ja nopeaa.

    Ensin kehitysapu seis, sen jälkeen katseet muualle ja neekerit pitävät kyllä itse huolen väkilukunsa harventamisesta Ruandan malliin.

    Noitakin rottienlailla sikiäviä pakolaislaumoja ei olisi, jollei niitä keinotekoisesti ruokittaisi. Afrikkalaiset olisivat jo teurastaneet itse ne.

    VastaaPoista
  2. Kirjoituksesi osoittaa mustavalkoista ja typerää ajattelutapaa, Sudanin kriisiin ja koko Afrikassa vallitseviin ongelmiin on olemassa inhimillisemmät ratkaisukeinot kuin väestön radikaali vähentäminen ja avustuksen lopettaminen. Länsimaiden on kannettava vastuunsa ja myös lopetettava Afrikan maiden riisto. Vain näin voidaan todella ratkaista Afrikan ongelmat.

    VastaaPoista
  3. MOI OON SUDANILAINEN MIKSI VITUSSA KUSTSUTTE MEITÄ NEEKEREIKSI EIKÖ SE OLISI MUKA MEISTÄ SAATANA LOUKKAUSTA VITUN SUOMALAISET HAISTAKAA VITTU!

    VastaaPoista
  4. Kysyt, miksi me (suomalaiset) kutsumme teitä neekereitä neekereiksi. Minäpä kerron: me kutsumme teitä neekereitä neekereiksi sen vuoksi, koska te neekerit olette neekereitä. Tämän selvemmin en osaa vastata.

    Siinä ei ole mitään loukkaavaa, koska siinä vain puhutaan asiasta sen oikealla nimellä.

    Oletko kuullut suomalaisen sanonnan: tasan eivät käy onnen lahjat? Tai: on lottovoitto syntyä suomalaiseksi? Toiset voittavat ja toiset eivät. Niin se vain menee.

    Miksi et palaa takaisin Sudaniin, jos kerran sinua ei siellä kutsuta neekeriksi? Minun puolestani olet vapaa lähtemään Suomesta. Terve menoa ja vie mahdollisimman monta neekeriä mukanasi!

    VastaaPoista
  5. Aika jäätävä analyysi :D

    VastaaPoista
  6. Tunnut ajattelevan: `He (sudanilaiset) ovat kulttuuriltaan sairas väestöryhmä, jonka lisääntyminen vain pahentaa ongelmia. Parempi mitä vähemmän kyseisen väestön edustajia on meidän maassamme (tässä tapauksessa Suomessa), sen parempi`---->>> ajattelet sudanilaisista aivan samalla tavalla kuin Sudanin afro-arabit ajattelevat Darfurin afrikkalaisista. Kaltaistasi ( uusiin kansanmurhiin mahdollisesti johtavaa) ajattelua ovat kannattaneet myös kansallissosialistit, punakhmerit, Rwandan äärihutut ja ANC;n oikeistolainen siipi (joka haluaa päästä eroon buureista). Se millä ideologialla suvaitsemattomuutta perustellaan kulloinkin vaihtelee, mutta suvaitsemattomuuden ydinluonne säilyy

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter