torstai 5. maaliskuuta 2009

Suomen Open water

Zulublogi kommentoi tositapahtumiin perustuvaa elokuvaa, jossa pariskunta jätettiin haiden syötäväksi avomerelle veneen päällikkönä toimineen neekerin laskutaidottomuuden vuoksi.

http://zulublogi.blogspot.com/2009/02/open-water.html

IS:n kertoman mukaan Suomi on nyt saanut aiheesta oman mutta onnellisesti päättyneen version.

”17-vuotias vantaalainen koki kauhunhetkiä snorklausretkellä Egyptin Hurghadassa. Nuorukainen oli sukeltamassa, kun laiva jätti hänet vahingossa keskelle merta. Poika oli snorklauksen päätteeksi uimassa laivalle päin, kun laiva yhtäkkiä lähti pois. Maata näkyi vain todella kaukana.”

”Mietin, että mitä tässä voi oikein tehdä. Tuli mieleen, mitä kaikkea vedessä on”, lukiolaispoika kertoo.

”Vantaalainen lähti uimaan aallokossa kohti toista laivaa, joka näkyi avomerellä. Noin 20 minuutin päästä hän pääsi ruotsalaisturistien laivalle, josta järjestettiin venekyyti muiden suomalaisten luo. Retken järjestäneen matkatoimisto Deturin markkinointijohtaja sanoo, että laivayhtiön kertomuksen mukaan tilanne oli koko ajan hallinnassa. Hän kuitenkin pahoittelee tilannetta Deturin puolesta.”

”Tilanne oli koko ajan hallinnassa.” Jopa on suuri valhe! Vastuullinen matkanjärjestäjä yrittää nyt vähätellä tapahtunutta ja omaa vastuutaan. Nöyriksi opetetut suomalaiset eivät kuitenkaan purnaa vaan hyväksyvät selityksen eivätkä monien muiden maiden kansalaisten tapaan esitä mitään vaatimuksia.

Egypti on yksi maailman viheliäisimpiä matkakohteita, ja siksi ihmetyttääkin, miksi niin moni suomalainen matkustaa sinne lomallaan saamaan ”faraon kirouksen” ja antautumaan kierojen egyptiläisten huijattaviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter