sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Alkoholin käyttökielto nuorten autoihin

Vanha kommunisti Martti Korhonen ehdottaa alkoholin täyskieltoa nuorten autoihin. Korhosen mukaan auton kyydissä olevat alkoholia juovat kaverit saattavat provosoida vasta ajoluvan saanutta nuorta kuljettajaa niin, että tämä ottaa kohtuuttomia riskejä.

Eiköhän asia ole päinvastoin: alkoholia ottanut nuori kuljettaja on altis kaverien provosoinnille katsomatta siihen, ovatko nämä juovuksissa vai ei.

Mitenköhän kommari Korhonen on ajatellut ehdottamansa asian valvomista? Pitäisikö poliisin pysäyttää ja puhalluttaa jokainen auto, jonka kyydissä on edes yksikin räkänokka?

Korhosen pitäisi käydä Amerikassa ja katsoa, miten siellä toimitaan, mikäli vanha kommunisti pystyy sitten vieläkään matkustamaan Amerikkaan – tuohon länsimaisen mädänneisyyden ja rappion alkukotiin. Monessa osavaltiossa on nimittäin olemassa laki, joka kieltää avatun alkoholipullon kuljettamisen matkustamossa. Lain rikkomisesta seuraa tuntuva sakko. Tavaratilassa pullo saa tietenkin olla.

Oulusta kotoisin oleva Korhonen ei ole pahemmin kouluja käynyt, mikä selittänee kyseisen ”älynväläyksen”. Hän on käynyt vain ammattikoulun kaksivuotisen autonasentajalinjan.

Korhonen lähti politiikkaan mukaan SKDL:n listalta. SKDL (eli Suomen Kansan Demokraattinen Liitto) jos mikä oli aidosti kommunistinen puolue, vaikka nykyinen vasemmistoliitto haluaa edelleenkin tehdä selvän pesäeron entisiin aateveljiinsä ja kommunistiseen aatteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter