keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kirotun saaren salaisuus

Nelonen esitti elokuussa elokuvan Kirotun saaren salaisuus, jonka tasoa ja laadukkuutta kuvaa hyvin se, että vastaavia elokuvia ei enää löydä edes videovuokraamoista. Vaikka elokuva tehdään pienellä budjetilla suoraan televisiota varten, sen ei välttämättä tarvitsisi olla huono.

Naispääosassa esiintyi Barbara Eden, joka muistettaneen parhaiten 60-luvun tv-sarjasta I dream of Jeannie. Sarjaa esitettiin myös 80-luvun puolivälissä silloisella Sky Channnel -satelliittikanavalla. Se kertoi Yhdysvaltojen ilmavoimien kapteenista, jota esitti Larry ”Dallasin JR” Hagman, ja tämän löytämästä pullon hengestä.

Kirotulla saarella Barbara Eden yrittää kasvot täynnä botuliiniruiskeita näyttää samalta kuin 30 vuotta sitten mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Mikä on mennyt, on lopullisesti mennyttä.

Elokuvassa esiintyi myös Traci Lords, joka tunnetaan paremmin alaikäisenä tekemistään rooleistaan ”viihde-elokuvissa”. Lordsin olisi kannattanutkin jatkaa makuu- ja polviasennossa näyttelemistään ”viihdealalla”, koska hänen näyttelijänlahjansa eivät riitä muuhun.

Kirotun saaren salaisuus -elokuvassa on kaikki pielessä. Se on kuin kokoelma pahimpia elokuvakliseitä, joista pahin lieneekin pienessä ulkoammeessa oleva tukankuivaaja, joka aiheuttaa miespääosan esittäjän kuolemisen sähköiskuun.

Ainoa hyvä asia elokuvassa oli se, että siinä ei näkynyt ainoatakaan neekeriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter