perjantai 30. lokakuuta 2009

Lakimuutosehdotus

Kansalaisuuslakia ollaan muuttamassa siten, että kansalaisuuden saamiseksi vaadittavaa asumisaikaa lyhennettäisiin viiteen vuoteen nykyisestä kuudesta vuodesta, kun kyse on yhtäjaksoisesta asumisesta Suomessa. Lisäksi asumisaikavaatimusta voitaisiin lyhentää jopa neljään vuoteen, jos ****** osoittaa osaavansa hyvin suomen tai ruotsin kielen.

Onko pelkkä ruotsi riittävä kielitaito Suomessa? Maassa on monia kaupunkeja, joissa ruotsin kielen käyttö sunnuntain vastaisena yönä kello kolme nakkikioskilla on selvä pyyntö saada kuonoon. Suomi olisi varmastikin turvallisempi kieli yöllä nakkarilla jonottavalle neekerille tai ählämille. Toisaalta ählämit suosivat vain niitä nakkareita, joissa on tarjolla tuota ählämien herkkua kebabia.

Kansalaisuuden saamiselle on nykyisessäkin laissa nuhteettomuusedellytys, joka säilytettäisiin. Se tarkoittaa, että rikoksiin syyllistyneelle ei myönnetä kansalaisuutta tai se myönnetään vasta odotusajan jälkeen.

Eikö tämä ole nyt väärin? Onhan tunnettu tosiasia, että varsin moni näistä ****:ista syyllistyy joihinkin rikoksiin. Pienempiä rikoksia pitäisi ikään kuin katsoa sormien lävitse, jolloin saataisiin nopeammin uusia nokinaamaisia ”suomalaisia”.

Kansalaisuuden myöntäminen näille ****:ille on tosin jo itsessäänkin rikos.

Lakimuutosta valmistellut sisäministeriö toivoo myös kansalaisilta kannanottoja muutosehdotuksiin. Tässäpä tulee yksi: ehdotuksia ei tule hyväksyä, vaan lakia tulisi sitä vastoin kiristää huomattavasti. ”Suomalaiset” neekerit ovat nimittäin kumma näky maailmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter