lauantai 10. lokakuuta 2009

Uusi vasikointijärjestelmä

”Poliisi pyrkii kitkemään nettirasismia, kun se ottaa käyttöön uuden vihjepalvelun maaliskuun alussa. Sisäministeriön poliisiosaston mukaan tavoitteena on, että useimmat suositut keskustelupalstat ottaisivat sivuilleen linkin poliisin vihjepalveluun. Sivustoilla voisi nimettömänä täyttää vihjelomakkeita, jotka ohjattaisiin suoraan keskusrikospoliisille. Nettirasismin ohella poliisi aikoo hyödyntää järjestelmää myös muun rikollisuuden paljastamisessa. Näihin voisivat lukeutua väkivaltaan, uhkauksiin ja petoksiin liittyvät rikokset. Rikosvihjeitä puhelimitse tai sähköpostilla voi antaa tälläkin hetkellä, mutta poliisi haluaa madaltaa kynnystä vihjeiden antamiseksi”, kertoo STT:n uutinen.

Maaliskuun jälkeen poliisin työmäärä tulee varmasti lisääntymään, mikä tarkoittaa sitä, että poliisi joutuu vähentämään resurssejaan ”ei niin tärkeiden” rikosten tutkinnasta. Tämähän on kaikkien etu..?

Tässä käy varmastikin niin, että ”apupoliisina” (eli vasikkana) toimiva kansalainen ymmärtää tämän uuden menetelmän väärin ja alkaa tehdä ilmoituksia jokaisesta viestistä, jossa ilmenee sana 'neekeri', 'ählämi', 'somali' tai mikä muu tahansa sana, joka ei satu miellyttämään tämän ahdasmielisen kansalaisen rajoittunutta mieltä.

Ehkä tässä on unohtunut, mitä sana 'rasismi' todella tarkoittaa. Sehän tarkoittaa rotusortoa, jota on kuvailtu tarkemmin vanhemmassa kirjoituksessa:

http://zulublogi.blogspot.com/2009/01/mit-on-rasismi.html

Tästä ei enää ole pitkä matka yhteiskuntaan, jossa ei ole mielipiteen- eikä ajatuksenvapautta. Sananvapaushan on mennyt jo vuosia sitten.

Seuraava askel onkin sitten ajatuspoliisin perustaminen. Tuolloin kansalainen voisi ilmiantaa esim. naapurinsa tai työtoverinsa, joka ei enää suhtaudu myönteisesti maahanmuuttajiin ja kaikkiin näiden tekemisiin rikolliset teot mukaanlukien eli jossa näkyy pienikin merkki maahanmuuttovastaisuudesta.

Jos Suomeen ei koskaan olisi otettu näitä ”rasismin uhreiksi” joutuneita ”kulttuurinrikastuttajia”, mitään tällaista uutta vasikointijärjestelmää ei tarvittaisi. Mitä avoimempana maan rajat ovat ja mitä suurempi tulijavirta on, sitä enemmän arvostelua kaikilla foorumeilla tulee olemaan. Se on yksinkertainen tosiasia. Arvostelua ei kuitenkaan voida tukahduttaa millään tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter