perjantai 16. lokakuuta 2009

Muutos 2011

”Maahanmuuttokriitikoiden Muutos 2011 -yhdistys on alkanut kerätä kannattajakortteja. Yhdistys tarvitsee 5 000 allekirjoitusta, jotta se voi rekisteröityä puolueeksi”, kertoo HS.

Yhdistyksen tavoittelemana politiikkana ovat mm. (1) Suomen kansalaisten etujen ajaminen, (2) suora demokratia ja (3) humanitaarisen maahanmuuton vastustaminen. Se kuitenkin (4) hyväksyisi kiintiöpakolaiset (tsot, tsot!).

Suomen puoluekartalla ei tällä hetkellä ole puoluetta, joka ajaisi asioita 1–3, joten uudelle puolueelle olisi varmastikin kysyntää. Kansanedustajat eivät aja Suomen kansalaisten eli äänestäjiensä vaan ensisijaisesti vain omaa etuaan. Suoraa demokratiaa ei nykyisin ole, koska puoluetoimistot määräävät politiikan, joka on niille, puolueille, kansanedustajille ja niiden ”yhteistyökumppaneille” eduksi. Tämähän on tullut selvästi esille julkisuudessa velloneessa vaalirahoituskohussa. Nykyiset puoleet kannattavat hallitsematonta maahanmuuttoa, mikä tuli selväksi ulkomaalaislain muutoksessa (lievennyksessä) viime talvena.

Perussuomalaiset yritti aluksi tarjota muutosta, mutta tässä näyttää jälleen kerran käyneen niin, että vallankumous on syönyt lapsensa. Puolue on pantu suurten puolueiden taholta aisoihin.

Kiintiöpakolaisuutta ei pitäisi hyväksyä, koska se on kuin veteen vedetty viiva. Kiintiömäärää voidaan muuttaa (kasvattaa) milloin tahansa, ja silloin siinä kiintiössä maahan voidaan ottaa lisää elätettäviä katsomatta heidän motiiveihinsa.

Kiintiöpakolaisuus on automaatti, joka tulee väistämättä vähentämään oikeiden suomalaisten määrää maassamme. Irakilaisten, afgaanien ym. ählämien ja neekerien syntyvyys on vähintäänkin viisinkertainen suomalaisiin verrattuna, joten on tosiasia, että näiden islamia ja alkeellista kulttuuria edustavien kulttuurinrikastuttajien määrä tulee kasvamaan ekspotentiaalisesti, jolloin heidän suhteellinen osuutensa kasvaa väistämättä.

Muutos 2011 -liikkeen päämäärät poikkeavat selvästi nykypuolueiden linjasta, joten olisi suotavaa, että yhdistys ja tuleva puolue onnistuisi tavoitteessaan ja pääsisi eduskuntaan. Muutos, mikä se sitten onkin, lähtee kuitenkin hitaasti liikkeelle. Ehkäpä jo vuoden 2019 vaalituloksen perusteella uusi eduskunta tulisi olemaan aivan toisennäköinen kuin nykyinen, ja hallitsemattomalle maahanmuutolle olisi viimeinkin pistetty piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter