sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Länsimaisen kulttuurin itsemurha

Professori Timo Vihavainen on ensimmäinen raskaan sarjan akateeminen vaikuttaja, joka kritisoi suorasukaisesti Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Hän on Helsingin yliopiston Venäjän tutkimuksen professori.

”Tuskin tarvitsee olla ennustaja arvatakseen, että suuri osa niistä maahanmuuttajista, joita oma älymystömme niin innokkaasti on maahan haalimassa, tulee muodostamaan tulevien slummiemme kantaväestön”, kirjoittaa Vihavainen kirjassaan Länsimaiden tuho.

”Maahanmuutto on kuin hulluuden riemumarssi, jonka turmiollisuus tiedetään ennakolta. Silti siihen mennään mukaan, koska totuutta ei haluta katsoa silmiin.”

”Vallitsevan opin mukaan on väärin ja syrjivää olettaa, että muuttoliikkeestä voisi koitua pysyviä ei-toivottuja tuloksia Suomelle. Totuus on se, että vaikeudet ovat alkaneet jokaisessa Euroopan maassa, jossa maahanmuuttajien määrä on kasvanut tietyn rajan yli.”

Suurin osa ongelmista johtuu Vihavaisen mukaan islamista.

”Islamin perussanoma on hyvin aggressiivinen. Islam on elävä uskonto, joka otetaan hyvin vakavasti tietyissä piireissä. Ihmiset, jotka tulevat maailman primitiivisimmistä maista – Somaliahan on ollut aina häntäpäässä mittareiden mukaan – ovat kulttuurisesti hirvittävän kaukana läntisestä maailmasta. Kulttuurisokki on valtava."

Vihavainen ennustaa, että Suomessa eletään pian yhä enemmän islamismin ehdoilla.

”Kaikkein aktiivisin porukka sanelee ehtonsa muillekin. Meillä on vastaavasta kokemusta taistolaisuuden ajalta.”

Tähän ei ole paljon lisättävää. Samaa surusanomaa on Zulublogikin yrittänyt levittää.

Maahanmuuttoa kannattavat eli neekerismin ja ählämismin kannattajat tulevat tietenkin tyrmäämään professorin mielipiteet ja kirjan. Eräs nimeltä mainitsematon RKP:n ministeri tullee kauhistelemaan Vihavaisen puheita ja sanomaan: ”Hyi kauhea, minkälaista puhetta noista ihanista kulttuurinrikastuttajista!”

On mielenkiintoista odottaa, miten puheena ollut roskajoukko tulee kommentoimaan totuudenpuhujaa. Se tulee todennäköisesti turvautumaan rasistisyytöksiin. Sitten se valittaa, että islamia uskalletaan arvostella ja islamille ei anneta tilaa kasvaa ja laajeta myös suomalaisten keskuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter