torstai 22. lokakuuta 2009

Ryhdy vankila-alan yrittäjäksi

Älä enää emmi vaan tee viimeinkin haaveistasi totta ja ala ravitsemus- ja majoitusalan yrittäjäksi. Nyt se on mahdollista.

Kyse ei olekaan mistään tavallisesta majoitustoiminnasta vaan aivan uudenlaisesta elämys- ja extreme-majoituksesta, jossa (ainakin useimmassa tapauksessa) ollaan vastoin omaa tahtoa.

Senaatti-kiinteistöt myy Konnunsuon vankilan kokonaisuudessaan. Kauppaan kuuluu hieno tuhannen hehtaarin tontti ja lähes sata rakennusta, mm. vankilakirkko, kaksi sellirakennusta, maatalousrakennuksia sekä pari- ja kerrostaloja.

Tässä olisi nyt innovatiiviselle yrittäjälle ns. tuhannen taalan paikka! Tällaisia on nimittäin tarjolla erittäin harvoin.

Kauppaan kuuluu myös erittäin vakiintunut asiakaskunta. Vuokralaiset ovat valmiina, koska minnepä he pääsisivät lukituista selleistään. Konnunsuolla on pitkät asiakassuhteet, eli vaihtuvuus on hyvin pientä.

Viihtyisien huoneiden (lue: sellien) täyttöaste on hyvä, parhaimmillaan jopa yli 100 %.

Tartu tilaisuuteen, tai carpe diem, niin kuin suuressa maailmassa tavataan sanoa. Älä anna nyt elämäsi tilaisuuden mennä ohitsesi, koska jälkeenpäin on sitten turha katua menetettyä mahdollisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter