sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Lisää ”siirtolaisia”

”Keski-ikäisen turkkilaismiehen epäillään tuoneen laittomasti Suomeen saman perheen neljä ählämiä viikonloppuna.

”Ählämiperhe oli tullut Istanbulista. Lentolippujen perusteella heidän oli tarkoitus matkustaa Helsingin kautta Pietariin, mutta matkan todellinen määränpää oli kuitenkin Helsinki-Vantaa, jossa he hakivat turvapaikkaa.

”Turkkilaisrikollinen lensi maahantulijoiden mukana Suomeen, mutta häipyi lennon jälkeen omille teilleen. Hänet kuitenkin pidätettiin pääkaupunkiseudulla laittoman maahantulon järjestämisestä myöhemmin. Maahantuotujen ählämien passit löytyivät turkkilaisen hallusta. Hänen epäillään ottaneen perheeltä rahaa teostaan.”

Näin ikävän uutisen kertoi STT.

Suomessa on siis neljä ”vapaamatkustajaa” lisää. Luvassa on pari huoletonta vuotta suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Onhan Suomenmaassa hieman toisenlaista kuin Turkissa tai mistä v**usta nuo elätettävät sitten ovatkin kotoisin.

Koska tämä ”temppu” onnistui näinkin hyvin, viesti onnistumisesta on varmastikin jo mennyt Turkkiin, mistä on odotettavissa lisää ”siirtolaisia” lähiaikoina.

Suomesta on tullut kuin jokin kaatopaikka, joka on maailman roskaväen määränpää.

Rajavartiolaitos teki nyt väärin. Sen olisi pitänyt käännyttää ählämit välittömästi rajalla, mikä olisi ollut selvä signaali samaa yrittäville, että tällainen ei Suomessa onnistu.

Seuraavassa saattaa syyllistyä erittäin törkeään kiihotukseen kansanryhmää vastaan, mutta kirjoitanpa kuitenkin: 20 vuoden kuluttua Suomea ei enää tunnista entisekseen. Ählämit ja neekerit ovat vallanneet Suomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter